Skaraborgs Sessions

Först och främst vad Hjo är fint! Vi åt nere på en lunchrestaurang vid Vättern och då kände jag mig så tacksam över att få ha sådana arbetsplatser varje dag. Intervjun på scen under Skaraborgs Sessions gick toppen, idag pratade jag om digital marknadsföring.

Jag och Andreas Wilhelmsson.

Så fint! Nu sitter vi på tåget igen och är påväg till Stockholm. Det blir en taxi direkt till eventet så jag laddar om med Ted Talks i hörlurarna och en cappuccino. När jag kommer hem senare ikväll ska jag tappa upp ett bad och ta ett glas vin. Längtar! Jag kommer antagligen somna innan tio men så får det vara. Full rulle under veckodagarna och så väntar en lugn helg med barnen. Mysigt.

  1. Om du vill samarbeta med de bästa gällande digital marknadsföring så kolla upp Precis Digital. De har vunnit flera priser för sitt arbete 🙂

  2. Pia skriver:

    Härligt att du får vara med om så mycket.

  3. J skriver:

    När man scrollar ner på sidan för att läsa fler inlägg (när de börjar laddas fler) så gör det inte det (Har Chrome, Macmiljö). Det är antagligen en bug. Man kan alltså bara läsa dina allra senaste inlägg och inte tidigare. Vore toppen om ni kunde fixa, har varit så ett tag! 🙂

    När jag ändå kommenterar som jag aldrig annars gör vill jag passa på att säga att du är en stor förebild och jag ser upp till dig och ditt företagande väldigt mycket!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..