ANNONS

Skaraborgs Sessions

/

Först och främst vad Hjo är fint! Vi åt nere på en lunchrestaurang vid Vättern och då kände jag mig så tacksam över att få ha sådana arbetsplatser varje dag. Intervjun på scen under Skaraborgs Sessions gick toppen, idag pratade jag om digital marknadsföring.

Jag och Andreas Wilhelmsson.

Så fint! Nu sitter vi på tåget igen och är påväg till Stockholm. Det blir en taxi direkt till eventet så jag laddar om med Ted Talks i hörlurarna och en cappuccino. När jag kommer hem senare ikväll ska jag tappa upp ett bad och ta ett glas vin. Längtar! Jag kommer antagligen somna innan tio men så får det vara. Full rulle under veckodagarna och så väntar en lugn helg med barnen. Mysigt.

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00