Hjo

Min taxi fastnade i trafiken imorse så jag var tvungen att springa in på Centralen men tyvärr så missade vi tåget iallafall. Som tur var gick det ett MTR tåg 20 minute senare. Puh! Idag väntar en rolig dag I Hjo utanför Skövde, Det är Skaraborgs Sessions som har bjudit in och tidigare talare har varit Fredrik Reinfeldt och Peter Forsberg. Det kommer bli en intervju med mig om min karriärsresa. Jag är tillbaka i Stockholm runt klockan 17.00 och då ska jag åka till direct till Mall of Scandinavia där Löwengrip har ett event på Åhléns till klockan 19.00. Kom gärna förbi plan 0 på eventytan, min makeup artist Emelie kommer vara där och Dinah, vår hud teraput. Perfekt tillfälle att fråga om råd. Emelie är Queen of glow.

Skjorta Ralph Lauren, jeans Toteme och klackar Rizzo.

Jag älskar min morsdags present jag fick av H. Efter att jag hade fått mina fantastiska Chanel skor (eller rättare sagt, två par) av H var jag tvungen att fråga hur han kunde hitta drömklackarna bara sådär. Efter lite luskande insåg jag att han hade tagit med Sascha till Chanel affären I Stockholm for råd. Det tyckte jag var gulligt.

 

 1. Julia skriver:

  Fina presenter 🙂

 2. Monica skriver:

  Hej Bella!
  Jag vill första bara skriva att du är en utav mina största inpirationskällor. Du är driven och engagerad och verkar så positiv samtidigt som du verka vara godhjärtad och har bra människosyn.

  En sak som jag är väldigt nyfiken på är hur du jobbar med arbetsmiljöfrågor i ditt företag. Hur ser du till att dina medarbetare trivs, är drivna och engagerade och vågar vara kreativa och öppna för diskussion?

  mvh
  monica

 3. M skriver:

  Kom igen Bella! Fixa så du kan besöka Ellen! Skulle varit en häftig upplevelse😍

  1. Ska Bella ”fixa” så hon får komma till Ellen? Vem tror du att Isabella är? Vad tror du hon har för makt? Varför tror du att någon i USA vill titta på en av miljoner likadana entreprenörsresor av någon ingen nånsin hört talas om? Snälla nån. Realistiska förväntningar vore på sin plats. Även om Isabella ville fixa det här så är hon INTE Oprah, hon är inte ens den ”svenska Oprah”. Hon kan fixa det lika mycket som jag kan fixa in mig själv. Inte alls.

 4. Emelie skriver:

  CK det ser ut som samma! Pinsamt…

  1. hahaha, ja usssch guuuuud vad pinsamt 😂(ironi, för att vara övertydlig)
   Näe vet du vad, finns nog pinsammare saker i livet och roligare saker att bry sig om.

  1. Mimmi skriver:

   Det förra ser vitt ut på bilden, och det nya är beige 🧐🤓

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..