ANNONS

Hjo

/

Min taxi fastnade i trafiken imorse så jag var tvungen att springa in på Centralen men tyvärr så missade vi tåget iallafall. Som tur var gick det ett MTR tåg 20 minute senare. Puh! Idag väntar en rolig dag I Hjo utanför Skövde, Det är Skaraborgs Sessions som har bjudit in och tidigare talare har varit Fredrik Reinfeldt och Peter Forsberg. Det kommer bli en intervju med mig om min karriärsresa. Jag är tillbaka i Stockholm runt klockan 17.00 och då ska jag åka till direct till Mall of Scandinavia där Löwengrip har ett event på Åhléns till klockan 19.00. Kom gärna förbi plan 0 på eventytan, min makeup artist Emelie kommer vara där och Dinah, vår hud teraput. Perfekt tillfälle att fråga om råd. Emelie är Queen of glow.

Skjorta Ralph Lauren, jeans Toteme och klackar Rizzo.

Jag älskar min morsdags present jag fick av H. Efter att jag hade fått mina fantastiska Chanel skor (eller rättare sagt, två par) av H var jag tvungen att fråga hur han kunde hitta drömklackarna bara sådär. Efter lite luskande insåg jag att han hade tagit med Sascha till Chanel affären I Stockholm for råd. Det tyckte jag var gulligt.

 

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00