ANNONS

La Bocca

/

Jag hade verkligen en mosig hjärna efter dagens slut. Hårt PT-pass, stor intervju med Di, fyra intervjuer till rollen som vår säljchef, bankmöte, spela in content hos Babyshop, förbereda morgonens intervju i Skövde, styrelsemöte och sedan en avslutade middag med Nordic Tech House.

Trots att jag var lite trött under middagen så kände jag mig så tacksam över att få driva bolag med gänget ovan. Förutom att det är ett fantastiskt skarpt gäng som jag lär mig massor av så har vi otroligt roligt. Mina kollegor är som min andra familj. Jag känner en enorm kärlek till gänget. Jag ser fram emot vår vecka i Almedalen, vi har hyrt ett stort hus ihop! Vi som åker är vi ovan, Simon, Sascha, Emelie (make och hår) samt min vakt Magnus.

Kvällens middag blev på La Bocca på Kommendörsgatan. Det är ett italienskt ställe men i en väldigt skandinavisk miljö. Hampus bor granne med restaurangen så vi har varit där några gånger. Vi åt bruchetta med kronärtskocka och tryffel, tonfisksallad och hummerpasta. Mums! Nu ska jag snart försöka sova, det väntar en tidig morgon och en tolv timmars dag igen. Natti!

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00