La Bocca

Jag hade verkligen en mosig hjärna efter dagens slut. Hårt PT-pass, stor intervju med Di, fyra intervjuer till rollen som vår säljchef, bankmöte, spela in content hos Babyshop, förbereda morgonens intervju i Skövde, styrelsemöte och sedan en avslutade middag med Nordic Tech House.

Trots att jag var lite trött under middagen så kände jag mig så tacksam över att få driva bolag med gänget ovan. Förutom att det är ett fantastiskt skarpt gäng som jag lär mig massor av så har vi otroligt roligt. Mina kollegor är som min andra familj. Jag känner en enorm kärlek till gänget. Jag ser fram emot vår vecka i Almedalen, vi har hyrt ett stort hus ihop! Vi som åker är vi ovan, Simon, Sascha, Emelie (make och hår) samt min vakt Magnus.

Kvällens middag blev på La Bocca på Kommendörsgatan. Det är ett italienskt ställe men i en väldigt skandinavisk miljö. Hampus bor granne med restaurangen så vi har varit där några gånger. Vi åt bruchetta med kronärtskocka och tryffel, tonfisksallad och hummerpasta. Mums! Nu ska jag snart försöka sova, det väntar en tidig morgon och en tolv timmars dag igen. Natti!

 1. Håller med andra här, varför berättar du i förväg vart du ska någonstans, var pojkvänner bor, vad barnen ska göra å vara, väldigt märkligt beteende. Varför inte berätta i efterhand vad du gjort istället? Måste vara mycket säkrare och tryggare för dig ju?

  1. P skriver:

   Tänk tvärtom ajabaja….

 2. Pia skriver:

  Hoppas ni får en härlig vecka!

 3. Leoni skriver:

  Är det verkligen så smart att skriva ut att din pojkvän bor granne med restaurangen? Det är ju lite som att be alla sjuka stalkers och andra psykon att göra något? Så som du pratar om din säkerhet och allt som du blir utsatt för så känns det ju säkrast att inte dingla med addresser framför dom. Kram

 4. Sandra skriver:

  Med tanke på ditt säkerhetsläge kanske du inte ska skriva ut exakt var din pojkvän bor? Blir orolig <3
  Du är bäst Bella!

  1. Hanna skriver:

   Lugna dig människa, för det första är knappast hennes stalkers intresserade av Hampus och för det andra att säga att nån bor som ”granne” kan betyda allt mellan 5-200 m i vilken riktning som helst…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..