Allegrine

Igår så mötte jag upp några vänner på Hotell Skeppsholmen för att ta ett glas vin i solen innan vi kilade iväg till restaurangen Allegrine. Det är Danyel Coyets nya ställe. Det serveras fransk mat och allt var fantastiskt gott! Vi åt vit sparris, bläckfisk, hummer och en chokladsorbet som var ljuvlig. Jag kommer definitivt besöka Allegrine igen, avslappnat och härligt ställe. Jag somnade vid tolv hemma, det är alltid lite ovant att komma hem första kvällen när inte barnen är där. Klockan var ställd på sju och då åkte jag direkt till gymmet och körde ett PT-pass.

När jag vaknade imorse var egentligen inställningen att jag inte orkade men jag om någon har lärt mig att inställning alltid kan ändras. Allt sitter i huvudet och det är lätt att manipulera sig själv. Och efter en kopp kaffe och musik i lurarna var jag redo.

Klänning Greta, klackar By Malena Birger (adlink) och örhängen Caroline Svedbom. 

Idag väntar en riktigt intensiv dag. Jag träffar Dagens Industri för att prata om ett nytt bolag, jag träffar fyra kandidater till rollen som vår säljchef, det väntar styrelsemöten med Nordic Tech House, vi träffar banken och ikväll är en jobbmiddag med Nordic Tech House. Alltid skönt att att ha tränat när man har ett 12 timmars race.

Ha en bra dag, vi hörs sen!

 1. L skriver:

  Hur resonerar du kring att lyssna på sin kropp och vad man orkar och inte för att inte bränna ut sig och samtidigt tänka att det går att ändra inställning? Hur vet du skillnaden mellan inställning och vad som är kroppen som säger ”pausa!”?

 2. Ellen skriver:

  Wow, vilken snygg klänning!!

 3. J skriver:

  Hur definierar du vänner?

 4. Molly skriver:

  Du är så otroligt fin i den här klänningen. Du ser så ung och lite skör ut (menat som en komplimang) Det skulle vara lätt att ta fel på dig och tro att du ska ta studenten. Önskar att jag hade den förmågan, att se ung och oskyldig ut. Tror att dina krämer för huden i ansiktet är ren rama trolleriet. Måste upprepa mig, du är så otroligt fin i den här klänningen.

  1. Angela skriver:

   Vilken fin kommentar Molly💗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..