ANNONS

Allegrine

/

Igår så mötte jag upp några vänner på Hotell Skeppsholmen för att ta ett glas vin i solen innan vi kilade iväg till restaurangen Allegrine. Det är Danyel Coyets nya ställe. Det serveras fransk mat och allt var fantastiskt gott! Vi åt vit sparris, bläckfisk, hummer och en chokladsorbet som var ljuvlig. Jag kommer definitivt besöka Allegrine igen, avslappnat och härligt ställe. Jag somnade vid tolv hemma, det är alltid lite ovant att komma hem första kvällen när inte barnen är där. Klockan var ställd på sju och då åkte jag direkt till gymmet och körde ett PT-pass.

När jag vaknade imorse var egentligen inställningen att jag inte orkade men jag om någon har lärt mig att inställning alltid kan ändras. Allt sitter i huvudet och det är lätt att manipulera sig själv. Och efter en kopp kaffe och musik i lurarna var jag redo.

Klänning Greta, klackar By Malena Birger (adlink) och örhängen Caroline Svedbom. 

Idag väntar en riktigt intensiv dag. Jag träffar Dagens Industri för att prata om ett nytt bolag, jag träffar fyra kandidater till rollen som vår säljchef, det väntar styrelsemöten med Nordic Tech House, vi träffar banken och ikväll är en jobbmiddag med Nordic Tech House. Alltid skönt att att ha tränat när man har ett 12 timmars race.

Ha en bra dag, vi hörs sen!

15
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00