13:e bolaget

Det kändes stort idag att gå ut och träffa Dagens industri och berätta om det 13:e bolag som jag är med och startar. Den här gången är det Nordic Tech House som drar igång ett nytt företag med grundarna av Ideal of Sweden. Det kommer ut i media nästa vecka. Åtta av mina tidigare 12 bolag har inte lyft. Det är viktigt för mig att poängtera. Majoriteten har alltså inte lyckats och för normala människor så kanske man känner efter sjunde bolaget att det är dags att sätta sig i skolbänken eller prova en ny bana. Men istället så valde jag att testa igen. Jag är fruktansvärt envis. Jag ser inget som något slags misslyckade innan utan den resan har varit avgörande för att jag ska kunna göra det jag gör idag. Som jag har lärt mig!

Visste ni förresten att Richard Branson startade över 100 bolag innan han drog igång Virgin? Han tänker inte heller att hans resa har varit en massa misslyckanden utan en del av en resa. Samma syn har jag med allt i livet. Att mitt äktenskap inte höll var inte ett misslyckade utan en det av min livsresa. Även vänner-relationer som inte finns kvar idag, dom var bra där och då. Jag är noga med att aldrig hålla fast i saker som inte fungerar eller känns rätt. Jag är duktig på att gå vidare, det är min stora styrka.

Joachims bolag Ideal of Sweden omsätter snart en halv miljard. Heja! Nu ska vi (och våra kollegor) slå våra kloka huvuden ihop och hitta på något väldigt spännande tillsammans.

 1. Aldona skriver:

  Vad kul! Grattis🙌🏻☺️

 2. Diana skriver:

  Otroligt många bolag du startat och som du säger, viktigt att ändå poängtera att man inte lyckats med alla. Men det är ändå en erfarenhet rikare, klokare och mer mognat på vägen. Grymt av dig, starkt, du är otroligt på alla sätt och vis. Undrar verkligen hur du kunde bli en sån kvinna. En mor och far med brister och bra sidor, har lyckats skapa styrkan och glöden inom dig skulle jag säga. För ingen föds bara med styrka, man utvecklas, får och skapar och utvecklar med allt vi går igenom, hör, ser, lär oss.. etc.
  Grym är du i alla fall. <3
  Stort lycka till

 3. Håller med dig, man måste få testa sig fram för att se vad som funkar för en själv. Mitt företag som personlig tränare har ändrats många gånger nu under mina snart tre år som företagare och den resan är verkligen så rolig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..