ANNONS

Saknat samtalen

/

Jag tog en timmas promenad mellan mina möten idag, jag fick leta mig till skuggan annars hade hela make up:n runnit bort. Hann ringa ett jobbsamtal, till samtal till en vän och så ringde jag pappa. När signalerna gick fram blev det så tydligt för mig hur mycket jag har saknat att kunna ta upp telefonen och ringa honom. Fråga om livsråd när mycket är rörigt. Min rationella sida är från honom så alla samtal blir konkreta med en action plan vilket gör mig lugn. Min pappa. Sex år var vi ifrån varandra.

Nu ska jag hoppa in i en klänning och klackar och medverka i en workshop med Ditri här på kontoret. Ditri är från Albanien och jobbar med Growth Hacking i Nordic Tech House. Vid sju ska jag iväg på en drink med Tara, Faye och Caroline. Sedan väntar middag ute på ett relativt nytt ställe. Härlig tisdag.

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00