Saknat samtalen

Jag tog en timmas promenad mellan mina möten idag, jag fick leta mig till skuggan annars hade hela make up:n runnit bort. Hann ringa ett jobbsamtal, till samtal till en vän och så ringde jag pappa. När signalerna gick fram blev det så tydligt för mig hur mycket jag har saknat att kunna ta upp telefonen och ringa honom. Fråga om livsråd när mycket är rörigt. Min rationella sida är från honom så alla samtal blir konkreta med en action plan vilket gör mig lugn. Min pappa. Sex år var vi ifrån varandra.

Nu ska jag hoppa in i en klänning och klackar och medverka i en workshop med Ditri här på kontoret. Ditri är från Albanien och jobbar med Growth Hacking i Nordic Tech House. Vid sju ska jag iväg på en drink med Tara, Faye och Caroline. Sedan väntar middag ute på ett relativt nytt ställe. Härlig tisdag.

  1. Nadia skriver:

    Jag såg ett IG inlägg från Oprah där hon visade vad hon gett till sin mamma på morsdag(pedikyr). Alla känner ju till den minst sagt komplicerade relationen dem har och en kommentar var typ ” I thought you didn’t talk to eachother?” Oprah svara så fint ”You live, you learn”. Jag tycker det är så fint på nåt sätt. Man går vidare och lär sig att leva med dem korten(läs föräldrar) man har. Lycka till med eran nya relation.

  2. Myran skriver:

    Det kan såklart vara positivt att ni har återupptagit er relation men jag misstänker att tidigare hårda ord mot honom skrevs av en anledning även om man kan glömma och förlåta. Var rädd om dig!

  3. Så fint att ni hittat tillbaka till varandra, du och din pappa! Min pappa lever inte längre och jag saknar honom oändligt. Känner igen det där att bara kunna plocka upp luren och ringa honom för intressanta samtal och kloka råd. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..