ANNONS

Livesändningen

/

Pings och jag körde som sagt en livesändning idag på Löwengrips Instagram. Det finns en sida som heter Bloggbevakning, jag skulle beskriva den som vår generations Flashback och det har florerat så mycket saker där. Vi tror på transparens så därför öppnade vi upp för frågor. Jag får frågan ibland om jag blir ledsen av vad som skrivs men nej. Det här är mitt jobb och då skrivs det saker om mig. Jag försöker vända det till vår fördel istället, såsom att tillexempel att när Bloggbevakning skriver om Löwengrip på Amazon så kickar Amazons algoritm igång och lägger nya ordrar, tillexempel här. Så kul!

Topp Marville Road (adlink), jeans Twist & Tango, klackar Filippa K (adlink).

Jag får en känsla av att Flashbacks-gänget (bloggbevakning) hoppas på att allt vi gör ska rasa ihop. Att jag ska skrika ”Jag ger mig – Hela jag är en stor bluff!”. Men vi bygger inget luftslott. Mitt jobb består inte bara av att fota mig själv. Pingis och jag har från noll byggt en bolagsgrupp som i år tar sig förbi 100 miljoner i omsättning. Vi ger över 50 personer lön varje månad. Vi anställer unga kvinnor som får en raketfart i sin karriär för att vi tror på dom. Vi vill inspirera andra kvinnor till att allt är möjligt. Att man ska ta för sig i livet och aldrig låta någon annan styra sina val. Du bestämmer.

78
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00