Livesändningen

Pings och jag körde som sagt en livesändning idag på Löwengrips Instagram. Det finns en sida som heter Bloggbevakning, jag skulle beskriva den som vår generations Flashback och det har florerat så mycket saker där. Vi tror på transparens så därför öppnade vi upp för frågor. Jag får frågan ibland om jag blir ledsen av vad som skrivs men nej. Det här är mitt jobb och då skrivs det saker om mig. Jag försöker vända det till vår fördel istället, såsom att tillexempel att när Bloggbevakning skriver om Löwengrip på Amazon så kickar Amazons algoritm igång och lägger nya ordrar, tillexempel här. Så kul!

Topp Marville Road (adlink), jeans Twist & Tango, klackar Filippa K (adlink).

Jag får en känsla av att Flashbacks-gänget (bloggbevakning) hoppas på att allt vi gör ska rasa ihop. Att jag ska skrika ”Jag ger mig – Hela jag är en stor bluff!”. Men vi bygger inget luftslott. Mitt jobb består inte bara av att fota mig själv. Pingis och jag har från noll byggt en bolagsgrupp som i år tar sig förbi 100 miljoner i omsättning. Vi ger över 50 personer lön varje månad. Vi anställer unga kvinnor som får en raketfart i sin karriär för att vi tror på dom. Vi vill inspirera andra kvinnor till att allt är möjligt. Att man ska ta för sig i livet och aldrig låta någon annan styra sina val. Du bestämmer.

 1. Anna skriver:

  Du är så grym och en helt fantastisk förebild!

 2. Louise skriver:

  Tke inte ens du ska lägga tid på att omnämna dem 🤨

 3. E skriver:

  Du är grym!!

 4. Jag läser Bloggbevakning ibland men hennes kommentarsfält är vidrigt. Allt hat som går att spy ur sig florerar där. Spärrar verkar inte finnas och det som normalt sett modereras bort i andra bloggar får florera fritt där. Men antar att det är det öppna kommentarsfältet som gör att hon har sina läsare och tjänar pengar.

 5. K skriver:

  Du får det att låta som om ni gör en stor insats för unga kvinnor i Sverige. Unga, duktiga kvinnor anställs överallt. Det är inget specifikt för er. Att ni behöver anställa är inte heller något beundransvärt. Det är också en definitionsfråga att ni startade från noll. Du hade ju gjort några grejer innan om man säger så.

  1. Mici skriver:

   Det är en fantastisk insats att bara kunna ge EN person jobb i dagens samhälle, och därmed ge den personen (och kanske även dess familj) trygghet och utveckling här i livet. Vad sägs om att vara lite positiv och sprida glädje istället för att försöka förminska?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..