Livesändning 11.30

Efter alla rykten och skriverier kring mina och Pingis bolag på sidan Bloggbevakning öppnar vi upp för en livesändning klockan 11.30 för att ta emot era frågor via Löwengrips instagram. Vi ses här!

 1. Jen skriver:

  Vore fint om man kunde få en sammanfattning av livesändningen. Kommer det en sådan?

   1. Fast jag kan inte se den så måste man följa er där för att kunna se den?

   1. Nu var problemet löst, kollade via datorn men testade sen att titta på mobilen och då gick det.

 2. Emelie skriver:

  Varför skrattar du under hela intervjun Bella? Svårt att ta dig seriöst! Givetvis ska man bjuda på sig själv. Men om jag ska ge konstruktiv kritik så! -Var seriös när du svarar på frågorna i liven!

  1. K skriver:

   Herregud, låt Bella var glad om hon vill det. Finns inga krav på att inte le när man besvarar frågor. Hon har ju uppenbarligen en del att vara glad över, inget konstigt med det. Dessutom är det trevligare med människor som ler!

 3. bettan skriver:

  Ge inte Bloggbevakning mer utrymme. Mer oseriös blogg/person får man leta efter. Vem bryr sig om vad hon tänker och tycker? Skrämmande att seriösa personer refererar till hennes åsikter.

  1. Tara skriver:

   Bettan – Håller helt med dig!
   ”Camcam” får med sig ett följe och de som inte håller med henne/dem, är ”Bella-fan” eller någon av Bellas närmaste. Mer patetiskt människa än henne, får man leta efter!

   Bella – Jag hoppas verkligen inte att du går med på någon intervju med henne.

 4. Lisa skriver:

  Hoppsan det brinner i knutarna hos Löwengrip, är inte intresserad av omsättningen(säger inget om företaget) utan det är vinsten som är intressant.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..