ANNONS

Träffa mig på torsdag!

/

Om ni vill träffa mig, Löwengrips hudterapeut Dinah och få hårstyling av Emelie (samma Emelie som gör mig fin varje dag) så har vi ett event på Åhléns inne på Mall of Scandinavia på torsdag. Vi börjar 15.00 och jag kommer dit vid 17.00 (är i Skövde innan) och stannar till 19.00. Det vore roligt att få säga hej till er som gillar våra produkter och det är ett perfekt tillfälle att få råd kring hud och styling.

Bild från vår senaste plåtning 

Annars då.. Måndag morgon och jag måste erkänna att jag börjar morgonen lite trött. Sally sov hela natten i sin säng men Gillis kom över till mig och råkade sparka mig i ansiktet. Hur lyckas barnen snurra så mycket?! Jag tränade med min PT imorse och kilade sedan till kontoret. Idag väntar Apoteksbesök vilket dock känns roligt, jag är på Apoteket AB klockan 12.30 i Täby Centrum om ni har vägarna förbi. Det är mycket apoteksbesök för Löwengrip denna vecka vilket är kul. Jag lär mig mycket när jag är ute, lyssnar in och tar med mig all feedback till våra kemister så att vi alltid kan förbättra oss eller skapa de produkter som efterfrågas.

Nu väntar mer kaffe. Vi hörs ikväll!

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00