Träffa mig på torsdag!

Om ni vill träffa mig, Löwengrips hudterapeut Dinah och få hårstyling av Emelie (samma Emelie som gör mig fin varje dag) så har vi ett event på Åhléns inne på Mall of Scandinavia på torsdag. Vi börjar 15.00 och jag kommer dit vid 17.00 (är i Skövde innan) och stannar till 19.00. Det vore roligt att få säga hej till er som gillar våra produkter och det är ett perfekt tillfälle att få råd kring hud och styling.

Bild från vår senaste plåtning 

Annars då.. Måndag morgon och jag måste erkänna att jag börjar morgonen lite trött. Sally sov hela natten i sin säng men Gillis kom över till mig och råkade sparka mig i ansiktet. Hur lyckas barnen snurra så mycket?! Jag tränade med min PT imorse och kilade sedan till kontoret. Idag väntar Apoteksbesök vilket dock känns roligt, jag är på Apoteket AB klockan 12.30 i Täby Centrum om ni har vägarna förbi. Det är mycket apoteksbesök för Löwengrip denna vecka vilket är kul. Jag lär mig mycket när jag är ute, lyssnar in och tar med mig all feedback till våra kemister så att vi alltid kan förbättra oss eller skapa de produkter som efterfrågas.

Nu väntar mer kaffe. Vi hörs ikväll!

 1. Emelie skriver:

  Välkommen till oss på ”schlätta” på torsdag! ☺️

 2. Lisa skriver:

  Hej undrar var i Skövde du ska gästa? Apotek?
  Hade varit kul att åkt dit😊

 3. Wow! For et fantastisk bilde av deg Bella <3 Bloggen din er dagens høydepunkt på internett, og det er utrolig spennende å følge med på bolagsoppdateringene dine. Jeg har lest bloggen din daglig i over 10 år – og den blir bedre og bedre. Stor klem fra Norge <3

 4. Tittade på klippet där du slängde bollen i golvet tidigare idag när sambon stod och diskade och så pausade han och kom och frågade vad jag tittade på med förvånad blick, så förklarade jag, då sa han att det lät som någon som blev spankad, haha! Så fel kan saker och ting låta när man inte ser vad som visas.

  http://nouw.com/sjosefine

 5. Anki skriver:

  Min äldsta dotter är en sängsnurrare även än idag och när hon sover över med barnbarnen så snurrar alla 3 🙂
  Det blir ruskigt trångt i sängen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..