ANNONS

40 miljoner

/

Idag var jag förbi Apoteket AB och hälsade på, jag har verkligen en apoteksvecka denna vecka och försöker åka runt så mycket som jag kan. Vår nya serie har faktiskt redan sålt enormt och vi får redan ordrar igen. Hittills i år har vårt skönhetsbolag omsatt 40 miljoner och det är bara maj månad. Vi är helt klart Sveriges snabbast växande skönhetsmärke. Förra året omsatte vi 44 miljoner så snart har vi passerat hela 2017 försäljning. En annan rolig sak var att vi fick ett väldigt positivt mail från vår eventuella distributör i Australien.

Bästa volymsprayen All Time High 

Skjorta Sleek Atelier, jeans Levis, klackar Rizzo.

Mina två kan-inte-leva-utan – Vårt torrschampo och deo.

Efter apoteksbesöket åkte Pingis och jag till SkinCity där vi träffade grundaren Annica och pratade Löwengrip. Spännande. Nu ska jag hämta barnen. Hinner hem och ställa bilen och plocka upp deras cyklar. Idag känner jag mig så tacksam över att få ha båda delarna i mitt liv, alla spännande bolag och att få vara mamma. Lyxigt.

33
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00