40 miljoner

Idag var jag förbi Apoteket AB och hälsade på, jag har verkligen en apoteksvecka denna vecka och försöker åka runt så mycket som jag kan. Vår nya serie har faktiskt redan sålt enormt och vi får redan ordrar igen. Hittills i år har vårt skönhetsbolag omsatt 40 miljoner och det är bara maj månad. Vi är helt klart Sveriges snabbast växande skönhetsmärke. Förra året omsatte vi 44 miljoner så snart har vi passerat hela 2017 försäljning. En annan rolig sak var att vi fick ett väldigt positivt mail från vår eventuella distributör i Australien.

Bästa volymsprayen All Time High 

Skjorta Sleek Atelier, jeans Levis, klackar Rizzo.

Mina två kan-inte-leva-utan – Vårt torrschampo och deo.

Efter apoteksbesöket åkte Pingis och jag till SkinCity där vi träffade grundaren Annica och pratade Löwengrip. Spännande. Nu ska jag hämta barnen. Hinner hem och ställa bilen och plocka upp deras cyklar. Idag känner jag mig så tacksam över att få ha båda delarna i mitt liv, alla spännande bolag och att få vara mamma. Lyxigt.

 1. Du är en sån stor inspiration!
  Jag har en dröm och en tanke om ett företag som jag vill starta.
  Hoppas att jag får möta dig en dag och spåna tankar kring företagande, skulle vara en stor drööm som gick i uppfyllelse 😀
  Hejja dig,
  kram

 2. Onskar jag kunde kopa era produkter i Syd Afrika, tror en beautysalon/hairsalon med bara svenska produkter skulle sla stort har. Far kommentarer dagligen om hur vacker hy jag har folk undrar vad min secret ar, jag kommenterar jamt tillbaka att 50% av tricket var att vara uppvuxen i ett land med valdigt lite sol och sedan att vi svenskar kan embrace ”natural beauty”. Har aldras alla vita mkt snabbare pga att man ar ute jamt och solen ar valdigt stark. Eran advance skin care serie skulle verkligen salja.

  Ha en underbar dag!

 3. Så kul att läsa att det går så bra för er!

 4. Cissi skriver:

  Bor i Australien och hoppas verkligen att era produkter kommer hit! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..