ANNONS

Morsdag

/

Vilken fin dag! Efter att vi hade tagit det lugnt och sovit alla tre (!) efter lunch så hämtade vi upp H och åkte till en park och busade. Jag tog med Gillis cykel så att han kunde cykla runt. Sedan blev det middag på stammis-stället resturang Agnes på Kungsholmen. Det är smårätter där som hela tiden byts ut vilket är kul. Ikväll blev det fisktacos och deras fantastiska brownie till efterrätt. Barnen brukar äta pasta med parmesan och sidfläsk. H fyllde ju år och i present fick han något som passar under alla våra resor, nämligen en weekendbag från Louis Vuitton. I svart då jag har en brun.

Något som jag inte hade räknat med var en morsdagpresent från H. Men framför mig stod plötsligt en ask i en välkänd orange nyans. I låg ett litet armband i silver och nude. Får visa senare. Han är väldigt fin med mig (och barnen) hela tiden.

Åh fick förresten en bild från mamma skickad idag, vi är verkligen lika. Av mamma har jag lärt mig gränssättning som har varit en viktig del i min framgång. Men hon har också lagt grunden till min feminina sida. Min barndom var präglad av vackra blommiga klänningar i hennes garderob, stilett-klackar med remmar som hon knöt runt foten, den perfekta röda färgen på nagellacket, rundborsten, den guldiga hårsprayen. Mamma smörjde in sig varje kväll (något jag har tagit efter) och hon hade dom mjukaste händerna som jag alltid ville dofta på när hon nattade mig. Dessutom hade jag en barbiedocka som jag tyckte såg ut som mamma när jag var liten som jag tog med till pappa under hans dagar bara för att den påminde så mycket om henne.

Idag ligger det skönhetsintresse till grund för Löwengrip.

46

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00