Morsdag

Idag är det morsdag och passande nog så hade jag bokat in en fotografering med mig och barnen. Det var den duktiga fotografen Kate Gabor som tog bilderna. Jag fotar ju, precis som alla andra, barnen hela tiden så dom var vana. Det ska bli så roligt att få se resultatet. Jag övar ju artighet med barnen konstant och det är härligt när det ger resultat, Gillis sträckte fram handen och sa Goddag. Livet blir så mycket enklare om man lär sig att vara trevlig mot alla man möter.

När jag blev fixad av Emelie märkte jag att barnen var borta en stund med hon som hjälper mig här hemma och när dom kom tillbaka hade barnen en varsin bukett vackra rosor i handen och varsitt kort där dom hade fått hjälp att skriva ner en text om mig. Jag var snäll, rolig och hittade på roliga lekar. Så himla fint, blev väldigt rörd. Nu har vi precis ätit lunch och ska snart iväg och leka lite i en park. Ikväll ska jag och barnen ut och äta med H som fyller år. Det blir kul att ses alla fyra.

 1. K skriver:

  Vad händer den dagen när ex Gillis är vuxen och frågar di någon sak som tex hur man byter dammsugarpåse i dammsugare, eller startar gräsklipparen, eller gör rent en riktigt smutsig gryta själv? Har du några svar på det då? Som han själv kan göra då, inte skaffa någon annan som gör det åt honom? Bara en tanke.

  1. Då stöttar hon väl honom och tillsammans hjälps åt och löser problemet. När han senare i livet behöver hjälp med arbetslivet kommer hon vara rena guldgruvan. Varför se ner på henne bara för att hon inte följer de stenåldriga stereotypa reglerna?

  1. Jag är helt säker på att Isabella lär sina barn grunderna i ett hushåll även om hon tar in hjälp med marktjänsten.

   Allt behöver inte vara negativt bara för att man tar in hjälp med hushåll och mark.
   Och det man inte lär sig som barn och kan när man är vuxen får man ju lära sig själv.

  1. Max skriver:

   Då lär man sig hur man gör… Ingen utav sakerna du nämner har jag lärt mg utav mina föräldrar. Lärt mig helt själv när tillfället har uppstått.

  1. Märta skriver:

   Förlåt men har du hört talas om Google? Det finns x antal tv program som hänger sig åt städning och hushållsuppgifter så jag tror att hennes barn kommer klara sig utmärkt.
   De har ju en pappa också som säkerligen kan lära dem saker som deras mamma inte kan.

  1. Men herregud människa. Du är verkligen bitter. Bara för att man väljer att köpa de tjänsterna innebär inte att man inte kan. Utan att man har möjligheten att fokusera på annat. Viktigare saker. Som barn, fritid, leva livet etc. Önskar jag hade samma möjlighet!

  1. Linda skriver:

   Tror ärligt talat att Bella faktiskt VET hur man gör och då kan berätta. Bara för att hon har hemhjälp betyder det ju inte att hon inte kan något?

  1. P skriver:

   När hennes barn är stora är dammsugarna utan påse, och grytorna har en beläggning så skiten bara rinner av. Och skulle de ändå få problem har de en huslig far att fråga, om de inte lyckas googla problemet. Bara för att du är uppvuxen i en stereotyp familj där man frågar mamma om husliga saker ( och troligen pappa om tekniska saker och ekonomi), så har andra familjer andra sätt att lösa vardagsproblemen. I min familj skruvar jag och drar elkablar, min man tvättar. Mina tre barn är vuxna och har aldrig någonsin frågat mig om dammsugarpåsar eller skitiga grytor, de googlar om de behöver veta.

  1. Tror du inte en kvinna som har flyttat hemifrån tidigare än dom flesta, och har stått på egna ben, som nu är på väg att bygga ett imperium – har lite handlingskraft och är bra på att lösa problem? Bara en tanke.

 2. Tusen tack för kul fotografering! Och det var faktiskt så att bägge barnen tog i hand, hälsade artigt och sa sina namn… <3

 3. Aldona skriver:

  Men åh underbart med bilder, vad fina ni är! ☺️🙌🏻

 4. Amna skriver:

  Har du svårt att hålla förhållande vid liv? Du känns inte stabil -kolla på andra entreprenörer dem lever lyckliga och gifta! Lär dig av dom!
  Kramiz

  1. Lina skriver:

   AMNA – vilken värld lever du i? Du känns INTE stabil med din dumma kommentar! Allvarligt talat vilken håla kom du ifrån? Du kan inte må bra eller vara lycklig eftersom du har behovet att trycka ner någon annan. Skaffa hjälp!

   Skippa kramiz slutet av en sån korkad kommentar. Vad sägs om att inte vara falsk?

  1. Lovisa skriver:

   ‘andra entreprenörer’ som att dom skulle vara en homogen grupp! Trams!

  1. Sara skriver:

   Varför inte bespara dig pekpinnarna och låta henne leva som hon själv vill? Varför inte sprida glädje och positiva kommentarer istället?

  1. Maja skriver:

   Det var väl en härligt oskön kommentar du valde att skriva.
   Skickar lite glädje och hoppas du kan fokusera på lycka i ditt egna liv:)

  1. Men vilken märklig kommentar, varför ens avsluta med ”Kramiz”??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..