ANNONS

Morsdag

/

Idag är det morsdag och passande nog så hade jag bokat in en fotografering med mig och barnen. Det var den duktiga fotografen Kate Gabor som tog bilderna. Jag fotar ju, precis som alla andra, barnen hela tiden så dom var vana. Det ska bli så roligt att få se resultatet. Jag övar ju artighet med barnen konstant och det är härligt när det ger resultat, Gillis sträckte fram handen och sa Goddag. Livet blir så mycket enklare om man lär sig att vara trevlig mot alla man möter.

När jag blev fixad av Emelie märkte jag att barnen var borta en stund med hon som hjälper mig här hemma och när dom kom tillbaka hade barnen en varsin bukett vackra rosor i handen och varsitt kort där dom hade fått hjälp att skriva ner en text om mig. Jag var snäll, rolig och hittade på roliga lekar. Så himla fint, blev väldigt rörd. Nu har vi precis ätit lunch och ska snart iväg och leka lite i en park. Ikväll ska jag och barnen ut och äta med H som fyller år. Det blir kul att ses alla fyra.

96
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00