ANNONS

Vår eftermiddag

/

Idag när barnen kom till mig så gick vi ut direkt till parken och spelade fotboll. Jag hade energi-påslag så det var skönt att få springa runt. Fördelen med att vara förälder, det går alltid att leka! Sedan fikade vi med vattenmelon, nötter, äppeljuice och kaffe.

Vi åt lax till middag och när det var dags för välling frågade jag barnen om de ville dricka den utomhus. Det tyckte dom var spännande. Vi tog ut paddan och tittade på Doktor Mc Stuffins. Sedan blev det läsning och nattning. Imorgon kommer fotograf Kate Gabor hit och ska ta familjebild på oss tre. Jag vill ha ett jättefoto i sovrummet!

95
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00