Vår eftermiddag

Idag när barnen kom till mig så gick vi ut direkt till parken och spelade fotboll. Jag hade energi-påslag så det var skönt att få springa runt. Fördelen med att vara förälder, det går alltid att leka! Sedan fikade vi med vattenmelon, nötter, äppeljuice och kaffe.

Vi åt lax till middag och när det var dags för välling frågade jag barnen om de ville dricka den utomhus. Det tyckte dom var spännande. Vi tog ut paddan och tittade på Doktor Mc Stuffins. Sedan blev det läsning och nattning. Imorgon kommer fotograf Kate Gabor hit och ska ta familjebild på oss tre. Jag vill ha ett jättefoto i sovrummet!

 1. Anna-C skriver:

  Som min barnläkare sa när min lilla endast ville äta ur flaskan. ”Han kommer inte att åka till Lumpen med nappflaskan, låt han vara barn så länge han vill, det kommer naturligt”
  På den vägen är det, och när jag slutade tvinga så kom det självmant. Inget fuss, det sitter i och kommer naturligt med tiden, vissa är snabbare andra inte. Alla barn är olika och unika.

 2. maya skriver:

  Jag drack välling tills kag var 7 år i flaska
  Napp 4 år
  Blöja 4 år
  Skilsmässobarn
  Men… är ändå läkare. Så tro mig man kan vara framgångsrik , lycklig och normal. Kram!

 3. Aldona skriver:

  Vilken underbar dag!

 4. Milou skriver:

  Tjusigt, det är ju hon som alltid fotar de små kungliga barnen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..