USA signerat!

Igår så stannade jag till fem på kontoret trots att jag hade tänkt att gå tidigt. Pingis och jag signerade nämligen ett stort kontrakt med en distributör i USA. Förra året reste Pingis och jag runt en massa, USA, Hong Kong, Mellanöstern och Australien (Pingis åkte själv på grund av för många dagar ifrån barnen). Under resorna så träffar man en massa distributörer och återförsäljare och presenterar sig, efter det – Om man matchar – Börjar en lång process. Sannolikheten att man som svensk litet märke ska fångas upp av jättar är ganska liten men procenten finns. Medan den förhandlingen har pågått har Pingis och jag sprungit på digitala bollar såsom Amazon och några andra som är mer nischade inom beauty.

Hur som helst, av de marknaderna som vi besökte är det alltså USA som nu är signerat. Men det betyder såklart inte att något är klart utan nu börjar ju dom en process av att sälja in. Men det är ett steg på vägen!

Hur som helst, jag var väldigt glad när jag lämnade kontoret. Jag mötte upp H och han hade köpt alla tillbehör till en skagentoast och så chablis som är mitt favoritvin, vi åkte hem till mig och hade en mysig lugn fredagskväll. Jag hade kvar ädelmarsipan med nougat från besöket i Trosa förra helgen. Så gott. Slocknade vid midnatt efter långa härliga samtal. H och jag pratar, pratar och pratar. Min favorit-podcast just nu är Dekonstruktiv Kritik med Aron Flam och efter ett avsnitt behöver man få ventilera.

Imorse blev det frukost hemma, bär, keso och nötter. Nu sitter jag och jobbar en stund. Vi ska snart iväg på en promenad, brunch och sedan ska jag hämta barnen vid 16.00.

Fin lördag.

 1. Linnea skriver:

  Någon som vet var ljuset på nattduksbordet kommer från?

  1. Linnea skriver:

   Design House Stockholm. Modellen heter Shell

  1. Sara skriver:

   Def är Shell från Design House Stockholm 🙂

  1. Amanda skriver:

   Den heter Shell ljuslykta och finns bl.a. hos Royal Design eller Cervera 🙂

 2. X skriver:

  Du dejtar ju bara utomlands, hur går det ihop med att H följer med dig hem? Du bor väl på,Ön?

  1. M skriver:

   Men hon dejtar ju inte längre, utan är tillsammans me H. Så vad är problemet?

 3. Alice skriver:

  Vore kul att införa något slags like-system bland kommentarerna, eller att man kan reagera med hjärta, skrattande smiley osv. Tänkte eftersom att kommentarerna i denna blogg är en stor del av underhållningen!

 4. Tillykke med kontrakten!
  Det er superflot gået af jer, dygtige piger:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..