ANNONS

USA signerat!

/

Igår så stannade jag till fem på kontoret trots att jag hade tänkt att gå tidigt. Pingis och jag signerade nämligen ett stort kontrakt med en distributör i USA. Förra året reste Pingis och jag runt en massa, USA, Hong Kong, Mellanöstern och Australien (Pingis åkte själv på grund av för många dagar ifrån barnen). Under resorna så träffar man en massa distributörer och återförsäljare och presenterar sig, efter det – Om man matchar – Börjar en lång process. Sannolikheten att man som svensk litet märke ska fångas upp av jättar är ganska liten men procenten finns. Medan den förhandlingen har pågått har Pingis och jag sprungit på digitala bollar såsom Amazon och några andra som är mer nischade inom beauty.

Hur som helst, av de marknaderna som vi besökte är det alltså USA som nu är signerat. Men det betyder såklart inte att något är klart utan nu börjar ju dom en process av att sälja in. Men det är ett steg på vägen!

Hur som helst, jag var väldigt glad när jag lämnade kontoret. Jag mötte upp H och han hade köpt alla tillbehör till en skagentoast och så chablis som är mitt favoritvin, vi åkte hem till mig och hade en mysig lugn fredagskväll. Jag hade kvar ädelmarsipan med nougat från besöket i Trosa förra helgen. Så gott. Slocknade vid midnatt efter långa härliga samtal. H och jag pratar, pratar och pratar. Min favorit-podcast just nu är Dekonstruktiv Kritik med Aron Flam och efter ett avsnitt behöver man få ventilera.

Imorse blev det frukost hemma, bär, keso och nötter. Nu sitter jag och jobbar en stund. Vi ska snart iväg på en promenad, brunch och sedan ska jag hämta barnen vid 16.00.

Fin lördag.

81
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00