Tack GP Bullhound!

Nu är jag trött! Somnade vid ett och hade ett alarm ställt på 04.30. Flyget gick 07.30 så det var bara att sminka sig snabbt och svepa en Nespresso. Jag hade planerat ett träningspass med min PT vid fyra men jag kände imorse att det är bättre att låta kroppen vila. Jag är strax på kontoret, har lite avstämningar och ett möte men sedan tänkte jag faktiskt ta helg. Börjar fredagsfirandet med manikyr och pedikyr, sedan ska jag hem och hoppa i sköna myskläder, äta en massa god mat och bara ta det lugnt fram till imorgon eftermiddag då jag hämtar barnen. Underbart att få lite helg ihop.

Jag är så tacksam över dessa två dagar med GPBullhound, det är en riktigt cool investmentbank. Per och Cecilia Roman är ett fantastiskt par som jag blev väldigt inspirerad av. Dom är så varma och inbjudande, inte så konstigt att eventet kändes så avslappnat och intimt. Jag knöt många nya kontakter!

 1. Ania skriver:

  Knäppt att kvinnorna är klädda sexigt/festklädda och männen i arbetsstil. Helt sjukt ju? Varför håller du på så när det är jobb?

  1. Ebba skriver:

   Hennes val av kläder påverkar inte hennes prestation. Så onödigt att sänka andra kvinnor istället för att lyfta. Dessutom ser hon helt fantastisk ut!

 2. Karin skriver:

  Tycker det är segt/glest mellan uppdateringarna på sista tiden 😒

 3. Är du inte ute och festar ikväll?

  1. pixie skriver:

   Är du inte läskunnig?

  1. Monika skriver:

   Varför frågar du ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..