Trocadero Arena

Igår kväll vid nio så tog Sascha och jag en taxi till Trocadero Arena, en fantastiskt resturang vid vattnet. Det finns verkligen så många bra ställen i Marbella. Där hade GP Bullhound sin middag. Jag hade en amerikansk man till bords som var från Silicon Valley och hade investerat i skönhetsmärket Tatcha. Snacka om att vi hade fullt upp med samtalsämnen!

Klänning från Lili Jahilo, skor Rizzo

Jag och Cecilia Roman, Cecilias man Per Roman grundade investmentbanken.

Med Erik Fjellborg som grundat Quinyx, som idag närmar sig 150 anställda. Vi båda var med i YEOS när vi var yngre, Young entrepreneurs of Sweden. Det är ett perfekt ställe att lära känna andra entreprenörer! Det är så roligt nu när det har gått några år och allas företag har vuxit på rejält. För min del öppnas nya dörrar, när investmentbanker och vc-bolag bjuder in till resor och middagar innebär det att man har börjar göra sig lite intressant i deras ögon. Kul!

Jag somnade vid 01 och tog sovmorgon till åtta. Sedan blev det en power walk längs stranden. Åt en rejäl frukost och har svarat på mail och stämt av med kollegorna. Snart börjar dag två av Summit. Ni kan följa dagen via min instastory 🙂

 1. Aldona skriver:

  Åh vad härligt! 🙌🏻

 2. A L skriver:

  Hur går det med lanseringen i Mellanöstern?

 3. Sandra skriver:

  Är alla skor du har i bloggen dina privata som finns hemma i din garderob,eller lånar du av tex kollegor för att variera bilderna? Du måste ha massvis med skor om alla är dina egna.

 4. Emmie skriver:

  Ditt driv ( och din klädstil) är så himla inspirerande 😍 Har scrollat igenom kommentarer till dina tidigare inlägg och funderar lite på vilka personer (mest kvinnor) som har tid och energi att vara så j*vla bittra? Vad känner ni att ni saknar i era liv? Blir väldigt nyfiken.

  Girls support Girls ❤️

  1. C skriver:

   Girls? Låter sjukt barnsligt.

   1. Alice skriver:

    Åh så onödig kommentar C, klart tjejer ska stötta tjejer! Du bekräftar ju bara hela poängen med kommentaren…

 5. Den gröna klänningen är verkligen snygg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..