ANNONS

Trocadero Arena

/

Igår kväll vid nio så tog Sascha och jag en taxi till Trocadero Arena, en fantastiskt resturang vid vattnet. Det finns verkligen så många bra ställen i Marbella. Där hade GP Bullhound sin middag. Jag hade en amerikansk man till bords som var från Silicon Valley och hade investerat i skönhetsmärket Tatcha. Snacka om att vi hade fullt upp med samtalsämnen!

Klänning från Lili Jahilo, skor Rizzo

Jag och Cecilia Roman, Cecilias man Per Roman grundade investmentbanken.

Med Erik Fjellborg som grundat Quinyx, som idag närmar sig 150 anställda. Vi båda var med i YEOS när vi var yngre, Young entrepreneurs of Sweden. Det är ett perfekt ställe att lära känna andra entreprenörer! Det är så roligt nu när det har gått några år och allas företag har vuxit på rejält. För min del öppnas nya dörrar, när investmentbanker och vc-bolag bjuder in till resor och middagar innebär det att man har börjar göra sig lite intressant i deras ögon. Kul!

Jag somnade vid 01 och tog sovmorgon till åtta. Sedan blev det en power walk längs stranden. Åt en rejäl frukost och har svarat på mail och stämt av med kollegorna. Snart börjar dag två av Summit. Ni kan följa dagen via min instastory 🙂

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00