ANNONS

GP Summit

/

Det är hundra digitala CEO:s inbjudna till det de här eventet som GP Bullhound håller i. Det var enormt smickrade att få frågan och ännu gladare blev jag när jag fick frågan om att bli intervjuad, det är ingen dålig skara människor här. Alla har gjort fantastiska resor. Idag pratade jag om hur man bygger varumärke via sociala medier och hur man ska tänka när man som bolag ska lägga budget på influencer marketing. Vi är kanske tio bolag från Sverige på plats i Marbella så det är ett perfekt tillfälle att nätverka.

Timo Soininen från Small Giant Games, Niclas Holmberg, Nasdaq och Matilde som är global eventansvarig för GP. Jag hann inte byta om efter flyget, nästan direkt upp på scen.

En annan talare, fantastiska Kenneth Roth som berörde mig massor. En amerikansk variant av Hans Rosling. Han jobbar med mänskliga rättigheter.

Kina Zeidler intervjuade mig

En annan intervju. Alltså ser ni vilken vacker arbetsplats som jag har haft idag? Nu väntar drinks & dinner.

41
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00