GP Summit

Det är hundra digitala CEO:s inbjudna till det de här eventet som GP Bullhound håller i. Det var enormt smickrade att få frågan och ännu gladare blev jag när jag fick frågan om att bli intervjuad, det är ingen dålig skara människor här. Alla har gjort fantastiska resor. Idag pratade jag om hur man bygger varumärke via sociala medier och hur man ska tänka när man som bolag ska lägga budget på influencer marketing. Vi är kanske tio bolag från Sverige på plats i Marbella så det är ett perfekt tillfälle att nätverka.

Timo Soininen från Small Giant Games, Niclas Holmberg, Nasdaq och Matilde som är global eventansvarig för GP. Jag hann inte byta om efter flyget, nästan direkt upp på scen.

En annan talare, fantastiska Kenneth Roth som berörde mig massor. En amerikansk variant av Hans Rosling. Han jobbar med mänskliga rättigheter.

Kina Zeidler intervjuade mig

En annan intervju. Alltså ser ni vilken vacker arbetsplats som jag har haft idag? Nu väntar drinks & dinner.

  1. Amanda skriver:

    Kenneth Roth är executive director för Amnesty international. En fantastisk talare, kul om han inspirerade dig särskilt!

  2. Pia skriver:

    Inte så tokig arbetsplats!!!!

  3. Vilken härlig plats att vara på 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..