GP Bullhound

Imorse vaknade jag vid sex och insåg att jag låg ensam i sängen. Barnen låg kvar i deras sovrum och sov. Första gången någonsin. Jag gick upp och duschade och när jag stod och smörjde in mig kom två gullisar in till badrummet. Vi gick ner och åt frukost med Hayley, Emelie kom vid halv åtta och gjorde ordning mig. Jag passade på att öva uttal på vissa engelska ord med Hayley, så smidigt. Vid nio kom min taxi men tydligen var det köer så de rekommenderade att åka till Arlanda Express. Jag kan inte räkna flygen som jag har missat under åren så jag tog deras rekommendation.

Under denna resa är det Sascha och jag som reser, det är investment-banken GP Bullhound som bjuder in 100 digitala CEO:s runt om i världen för två dagars event. Ni kan läsa mer här. Idag ska jag även intervjuas kring min resa. Roligt! Jag ser fram emot allt nätverkande. Inte helt fel när vi befinner oss på Marbella Club och Puento Romano, jag älskar ju dom platserna.

Skjorta Lou in Love, jeans Toteme och klackar Other Stories.

Vi hörs senare ikväll!

 1. Tessie skriver:

  Wow, vad du strålar! Skitsnygg i vitt!

 2. Marie skriver:

  Hej!
  Har tänkt på det du skrev tidigare, om att du anpassar ditt arbete efter ditt mående beroende på var i månaden du befinner dig. Inspirerande, tankeväckande och något man önskar att fler kvinnor hade möjlighet till. Eftersom svår pms är relativt vanligt och jag förutsätter att dina medarbetare har samma möjligheter att anpassa sitt arbete på det sätt du gör, är jag nyfiken på hur ni löser det rent praktiskt på er arbetsplats?

 3. Lena p skriver:

  Följde barnen och nanny med på resan kära Bella? Kram

  1. Anitha skriver:

   Varför avslutar du ditt ironiska inlägg med ”Kram”?
   Slå till med ena handen och stryka medhårs med den andra.

  1. Mia skriver:

   Varför skall de följa med på en arbetsresa, dessutom är de på förskolan

  1. Linda skriver:

   Det är O’s tre dagar nu

 4. Elsa skriver:

  Vad använder du för typ av bh? Tycker alltid att du har så fin siluett. Jag drömmer om att hitta en pushup-bh som kan få mina trötta boobs att se lite piggare ut! Har du något tips? 🙂

   1. Amelie skriver:

    Om du letar vackra underkläder i hög kvalité, ska du helt klart ta dig ett besök på butiken Aviani om du finner dig i göteborgstrakterna någon gång!

    Kika hemsidan om du är nyfiken 🙂
    http://www.aviani.se

    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..