ANNONS

GP Bullhound

/

Imorse vaknade jag vid sex och insåg att jag låg ensam i sängen. Barnen låg kvar i deras sovrum och sov. Första gången någonsin. Jag gick upp och duschade och när jag stod och smörjde in mig kom två gullisar in till badrummet. Vi gick ner och åt frukost med Hayley, Emelie kom vid halv åtta och gjorde ordning mig. Jag passade på att öva uttal på vissa engelska ord med Hayley, så smidigt. Vid nio kom min taxi men tydligen var det köer så de rekommenderade att åka till Arlanda Express. Jag kan inte räkna flygen som jag har missat under åren så jag tog deras rekommendation.

Under denna resa är det Sascha och jag som reser, det är investment-banken GP Bullhound som bjuder in 100 digitala CEO:s runt om i världen för två dagars event. Ni kan läsa mer här. Idag ska jag även intervjuas kring min resa. Roligt! Jag ser fram emot allt nätverkande. Inte helt fel när vi befinner oss på Marbella Club och Puento Romano, jag älskar ju dom platserna.

Skjorta Lou in Love, jeans Toteme och klackar Other Stories.

Vi hörs senare ikväll!

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00