ANNONS

Kul med barn

/

Jag var hemma vid fyra, ställde bilen och gjorde en kopp espresso i en take away-mugg och promenerade ner till förskolan med varsin cykel i en vagn. Barnen var ute på gården och lekte tillsammans. Jag frågade dom vad de hade lust att göra och svaret blev att leka i lekparken. Gillis klättrade i ett träd och Sally och jag lekte café.

Det finns vissa stunder som förklarar barnens personligheter tydligt. Som när vi kör bil och ska parkera, jag brukar på vana säga ”är det någon som ser var jag kan ställa bilen?” Då pekar Sally ut genom fönstret direkt och säger DÄR och DÄR MAMMA. Platser som inte alls existerar. Gillis däremot svarar ”mamma det är nog bättre att du letar parkering eftersom du ser bäst vid din plats”. Jag blir så lycklig när jag tänker på den typen av situationer.

Kvällens bok som jag faktiskt köpte när Gillis låg i magen. Författaren presenterar värden på ett kul sätt med kreativa kartor. Barnen tycker att det är väldigt spännande att Hayley är uppvuxen där det finns hajar (LA).

Jag älskar ju att lära barnen saker. Jag själv har alltid varit en nyfiken själ. Det senaste vi har pratat om är hur träd blir till papper. Det lyste till i Gillis ögon när han fick lära sig något nytt. Just sambandet mellan toalettpappret och alla träd vi passerar har varit dagens topic. Sally öppnade dörren när jag skulle torka mig idag (sorry för info) och så sa hon ”mamma är det där ett äppelträd?” Så roligt.

Nu väntar ett långt pass med jobb från köksbordet med bär och te och teleavstämning med Pingis. Jag hann inte med hälften idag på kontoret. Vi har faktiskt ett nytt bolag på gång, Nordic Tech House och Ideal of Sweden-grundarna. Men mer om det får ni veta senare :- )

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00