Amazon och Bard

Idag har varit en väldigt bra dag med mycket att fira! Löwengrip lanserade ju på Amazon UK för några veckor sedan och igår började vi säljas hos Amazon Tyskland. Nästa steg blir USA. Har ni vänner i England och Tyskland (eller läser denna översättning på dom språken) så går det alltså att beställa, så himla roligt. Vi tror på att göra oss starka digitalt mixat med pop ups i varje land samt våra influencer-middagar. Under middagarna gör vi kampanj till Amazon under kvällen.

När vi har har en trygg försäljning online är det lättare att finnas hos vissa department stores som tillexempel Harrods. Att göra tvärtom tror jag är svårt. Det är livsfarligt att ta sig in i retail i andra länder och sedan stå och damma på en hylla. Många varumärken har gått den vägen och fastnat. Tyvärr stänger man dörrar då och då är det bättre att ha skapat en efterfrågan online och brand awarness.

Vi är duktiga på att fira! Vi har ett team på kontoret som ägnar större delen av sin tid till Amazon. Det är svårt att förstå hur mycket tid det tar.

Det blev en lunch med Alexander Bard på Sturehof. Mycket givande!

Under produktmötet idag höll vi på med julens kampanjer. Jag vill göra en special edition för våra torrshampoon. Först skulle vi endast göra en doft men jag älskar allihopa så nu ska jag fråga vår CFO om jag inte kan få producera alla tre… Nu väntar förskolan!

 1. Är Amazon i Frankrike på gång? Är uppriktigt nyfiken på vad som är inspirerande med Bard. Längesen jag bodde i Sverige (minns honom endast från Army of Lovers), men hans twitter?

 2. Har du sett vad Bard skrivit i samband med MeToo? Hur ställer du dig till hans uttalanden? I mina ögon har han dessvärre dömt ut sig själv totalt efter, i mitt tycke, helt bisarra utspel.

  1. Undrar också! Bard har uttalat sig på helt bisarra sätt. Enligt mig är det helt bortom att ha råkat säga något som kan tolkas fel/säga något förhastat, utan hans beteende verkar vara väldigt beräknerligt och medvetet. Han verkar verkligen hata kvinnor som ser sig själva som människor mer rättigheter. Ush för honom.

 3. Är genuint nyfiken, vad är det som är givande med samtal med Bard? Vad man läser på hans twitter så… ja man får ju knappast en positiv syn på honom.

  1. Har lyssnat på flera podcaster med honom och tycker han är otroligt intressant. Men dessvärre, efter hans uttalanden på twitter, skulle jag inte vilja äta lunch med honom direkt.

  2. Han må ha kontroversiella åsikter men han är människa även han. För vi alla människor är unika, olika, har sina värderingar, varför ska alla ha samma värderingar, finna prestige att prestera tex när alla har olika erfarenheter, varit med om OLIKA saker i livet som har format en till den person man är idag.

   1. Håller med dig! Tycker han verkar näst intill svagbegåvad när han uttalar sig ibland men vi är illa ute när vi bara ska diskutera med människor som håller med oss! Vi måste kunna tycka olika utan att avfärda varandra som människor.

   2. Dock är han dokumenterat särbegåvad (dvs mkt intelligent), inte svagbegåvad. Ibland kan det upplevas som tvärtom av normalbegåvade då man tänker på olika sätt och därför kan tycka att andra är dumma när de egentligen bara tänker annorlunda 🙂

 4. Konstig lansering när inga av produkterna finns i lager. UK var ju ett tag sen lanseringen men inte ens där går det att beställa.

  1. Exakt 😉 finns på Amazon men inget i lagret. Det firar vi med tårta! Hur var det om att glömma kunden 😀

   1. Amazons algoritm sköter inköpen, så det måste vara besök på sidan för att produkterna ska köpas in! På amazon UK har vi fått beställning från amazon nu, så kul!

   2. Besök på sidan? Villen sida? Ska man besöka Amazons sida för att se att det inte finns något i lager. Sen köper de in ett lager? Det där finkar nog inte!

 5. Går inte att beställa allt är out of stock i UK och bortsett från två hårprodukter i Tyskland är allt out of stock.

 6. Hur tänker du kring att luncha med Bard? Jag tänker på att han uttryckt såna otroligt kvinnohatande åsikter och att han menat att alla kvinnor ljuger om våldtäkt iom metoo? Särskilt då du själv blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp. Ingen skugga ska falla på dig! Vet bara att jag själv skulle ha svårt att samtala med honom utan att tänka på alla kvinnor som far illa som han misstänkliggör.

  1. Är nog ganska troligt att det är just därför hon träffar honom? Skapar uppmärksamhet och kommentarer.

 7. Ville bara säga att jag älskar den nya designen! Köpte min första produkt från Löwengrip idag (deo) och jag tycker den är så fin så jag helst vill ha den framme hela tiden. Bra jobbat!

 8. Bekväm och lat är två ord som stämmer in! Handlar inte om att Bella har råd till detta, utan hur hon prioriterar sin tid. Pinsamt

 9. Har du opererat brösten?? Trodde du va emot det, såg verkligen ut så på bilden från marbella..mkt mer fylliga liksom

  1. Man kan få större/fastare byst av p-piller. Nu vet jag inte huruvida hon har det uppenbarligen men alltid en möjlighet

 10. Jag bor i UK och skulle precis beställa Löwengrip på Amazon men det enda som finns på lager är torrschampo? Allt annat är ”not in stock, order now and we will deliver when it’s available”. Har ni sålt slut redan eller finns det inte på lager än??

 11. Brukar inte kommentera men måste bara säga att SHIT vad era nya förpackningar ser bra ut! Otroligt fina, har precis passat på att beställa ett nytt schampo o hår masken på 3 minuter när apoteket hade online rabatt, ÄLSKAR schampot!

 12. Vad är det med dig? Betyder pengar och dina kontakter så mycket att du ställer dig bakom ALEXANDER BARD?! Hur kan du motivera det när du vill att kvinnor ska få ta för sig och växa i samhället?!

  1. Såååå rätt!!

   Men det är väl så att allt går ut på pengar pengar och vad Bella må ha sagt om systerskap osv bara är ett spel

 13. Men har det verkligen varit värt att jobba så som du gjort om du stressat med barnen på mornarna, inte hunnit cykla då o då? Pengar är inte hela världen.

 14. Håller med Maja. Alexander Bard har uttryckt sig väldigt negativt mot kvinnor. Kom igen, du är för häftig och driven för att öppet vilja skylta med att du hänger med en man som i sina egna kanaler tryckt ner kvinnor som öppnat upp om mansvåld i meto rörelsen!

 15. Angående Bard och utan att desto mera ta ställning till vem som gör mer rätt eller fel; det skrivs en massa kommentarer om hur Isabella kan träffa honom som är känd för sitt kvinnohat. Men är det inte nån som funderar över varför han vill träffa henne, hon borde väl få honom att se rött som är en så stark och självständig kvinna!?

 16. jäj, vad kul med löwengrip för mig som tysklandsboende! och pá prime – nu blir det att hálla i plánkan! 😉 grattis isabella (och pingis) till er coola resa nu även med utlandsexport till tyskland och uk ”the real shit” inom e-com! heja heja!

 17. Verkar ju vara en konstig lansering då varken Amazon i England eller Tyskland har några av era produkter i lager.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..