ANNONS

Söndagsdejt

/

Jag skulle egentligen hem och jobba igår efter min bikram (som gick hur bra som helst!). Men han som jag träffar bor i närheten av yogasalen så när messet kom om jag ville ut och äta kände jag att det var dags att lossa lite på min arbetsmoral och göra något för mig själv. Det blev en snabbdusch hemma hos honom, jag hade en färgad dagkräm i väskan så jag tog på lite, borstade håret och så var jag redo för middag. Vi promenerade ner till Diplomat och åt middag på deras uteservering. Värmelamporna var på.

Jag åt Skrei med hummerfond och jordärskocka. Ljuvligt. Jag tror vi satt där i tre timmar och bara pratade.  Det är häftigt att ha träffat någon som utmanar och pushar mig i mina tankar. Jag tror att vissa som träffar mig tycker att jag låter galen. Här kommer jag med mina enorma mål och visioner. Många vill gärna ta ner dom på jorden och anpassa målen efter vad som är sannolikt för vad en människa uppnår under en livstid. Jag vill inte göra det som är sannolikt, jag vill ju uträtta det som är osannolikt.

Jag stannade i stan och imorse blev det en kaffe på Fabrique innan jag kilade förbi Sturebadet för lite styrketräning och frukost. Nu väntar en dag på kontoret. Jag har längtat!

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00