Söndagsdejt

Jag skulle egentligen hem och jobba igår efter min bikram (som gick hur bra som helst!). Men han som jag träffar bor i närheten av yogasalen så när messet kom om jag ville ut och äta kände jag att det var dags att lossa lite på min arbetsmoral och göra något för mig själv. Det blev en snabbdusch hemma hos honom, jag hade en färgad dagkräm i väskan så jag tog på lite, borstade håret och så var jag redo för middag. Vi promenerade ner till Diplomat och åt middag på deras uteservering. Värmelamporna var på.

Jag åt Skrei med hummerfond och jordärskocka. Ljuvligt. Jag tror vi satt där i tre timmar och bara pratade.  Det är häftigt att ha träffat någon som utmanar och pushar mig i mina tankar. Jag tror att vissa som träffar mig tycker att jag låter galen. Här kommer jag med mina enorma mål och visioner. Många vill gärna ta ner dom på jorden och anpassa målen efter vad som är sannolikt för vad en människa uppnår under en livstid. Jag vill inte göra det som är sannolikt, jag vill ju uträtta det som är osannolikt.

Jag stannade i stan och imorse blev det en kaffe på Fabrique innan jag kilade förbi Sturebadet för lite styrketräning och frukost. Nu väntar en dag på kontoret. Jag har längtat!

 1. Men shit vilket bra citat, ”Jag vill inte göra det som är sannolikt, jag vill ju uträtta det som är osannolikt.” Får jag låna det? 😉 Det går ju att tillämpa på allt. Tack för en mycket inspirerande blogg.

 2. Maja skriver:

  Du lever drömlivet! 💕

 3. m skriver:

  Jag förstår inte hur vuxna kvinnor gör allt i sin makt för att förstöra för en framgångsrik kvinna (syftar på bloggbevaknings drev mot Bella). Jag ser aldrig denna typ av drev mot män, inte ens när de gör olagliga och sjuka saker. Så obehagligt att se. Vi tjejer av den yngre generationen har i alla fall sett att allt detta beror på patriarkatet och att kvinnor lär sig hata varandra på grund av män, och vi har blivit bättre på att stötta varandra. Men ni andra som driver på detta hat mot Bella, snälla tänk på vad ni gör. Vad har Bella gjort mot er? Varför njuter ni så mycket av att se ett hatfyllt drev mot henne? Är det så kvinnor ska bete sig mot varandra?

  1. Ju skriver:

   Pga män?! Vakna upp, skyll inte allt på män, ta och se ditt egna ansvar.

  1. Att inte ifrågasätta eller granska någon pga att den är kvinna är oansvarigt och i förlängningen farligt. Den inga generationen kanske behöver en dos kritiskt tänkande?

  1. Att inte ifrågasätta eller granska någon pga att den är kvinna är oansvarigt och i förlängningen farligt. Den inga generationen kanske behöver en dos kritiskt tänkande?

  1. J skriver:

   jag förstår inte vad som hände med kritiskt tänkande generellt?
   Bara för att man är kvinna är man inte felfri utan kvinnor så väl som män i maktposition förtjänar att granskas. Sen när betyder feminism och systerskap att kvinnor kan göra som de vill utan granskning och saklig kritik. Om man sen som kvinna anser att kritiken är obefogad kan man bemöta den genom att svara på frågor och kritik och på så sätt om det beror på missförstånd ändra folks uppfattning.

  1. Tess skriver:

   Så konstigt att alla här jämställer feminism med att stötta alla kvinnor blint utan ifrågasättande. Feminism handlar om lika rättigheter, samma lön för samma jobb. Inte att älska alla kvinnor. Dessutom googla Juholt om ni verkligen inte kommer på ett enda drev mot män. Allt handlar inte om en komplott mot kvinnor

 4. Det där såg ju lagom gott ut alltså! Vart är det någonstans i Stockholm?

  På min blogg kan du läsa allt ifrån psykisk ohälsa till kvinnokroppen och allt där emellan! Låter det intressant så är du välkommen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..