Myshelg

Jag gick och la mig tillsammans med barnen igår och somnade halv nio. Jag körde på rejält med en fuktmask (Sleeping Senasation) för ansiktet och hårinpackning (The Cure) och sedan sov jag med det. Denna helg har verkligen bestått av gos och återhämtning. Helt perfekt. Vi åt långfrukost med en massa färska bär och yoghurt och såg på Greta Gris fram till tio i soffan. Vi alla är lite sega, regnet hjälper nog till. Dagens planer är att hänga hemma, pyssla med målarfärg och baka chokladbollar ihop. Dom ska till sin pappa i eftermiddag och då väntar Bikramyoga för mig och ikväll blir det jobb och förbereda veckan. Det är en ganska så festlig vecka som väntar utöver jobbet, Unicefgala 1:a maj och Marbella över helgen med mina vänner.

Vår söndagsmorgon. Dino har varit med Gillis hela helgen. Även ute på promenad, gulligt.

Jag vet att jag kanske tjatar om mina tårtbitar men det är mitt sätt att hålla en balanserad vecka. Varje vecka ser jag till att hålla en balans mellan jobb, återhämtning, utveckling, träning och socialt. När man är under hög press jämt på grund av högt uppsatta mål märker jag direkt om jag slarvar. Tydligaste tecknet är att jag får minskad energi. Det är faktiskt enklare att hålla balansen efter skilsmässan, med barnen på halvtid kommer återhämtningen naturligt under mina barndagar. Igår var vi ute i stort sett hela dagen, i en park hos oss på förmiddagen och på eftermiddagen enda fram till sex spelade vi fotboll i Vasaparken. Så kul och bra för att ladda ur mentalt och börja om.

 1. Alva skriver:

  Hur gör du när du sover med inpackning? Har du påse på huvudet eller? Tänker att det blir himla kladdigt i sängen

 2. Mia skriver:

  Jag tycker att det låter underbart att du varvar ner när du har barnen! Många tycker tvärtom. Har aldrig tänkt på det faktiskt. Men det låter ju onekligen trevligare. You go girl!

 3. Lovisa skriver:

  Älskar sleeping sensation!

 4. E skriver:

  Jag sitter och försöker planera sommaren och året utan flyg med barn. Det blir interrailkort och mkt tåg för att bidra till en bättre miljö. Jag väljer bort weekendresor mes flyg.

  1. e skriver:

   Bella kan inet åka kollektivtrafik har hon ju sagt, så varför denna ”kritik”?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..