Livet efter dig

O kom och hämtade barnen vid två idag, de skulle iväg på en aktivitet. När de hade gått gjorde jag en cappuccino och sedan la jag mig och läste Jojo Moyes Livet efter dig. Hennes böcker är så extremt hyllade så jag tänkte att jag behövde ge dom en chans. Jag är inte helt såld än men jag ska fortsätta lite till. Vilken är bäst tycker ni?

Dagens hemmaplagg: Svart topp från Filippa K, svarta byxor från Ralph Lauren. Nu ska jag strax iväg på bikramyoga, det är 90 minuter igen och jag är både peppad och lite nervös. Det är i gränsfall vad jag klarar av. Att visas i 36 graders värme i 1,5 timma är tufft som det är, att lägga på yoga utöver är utmanande. Men det är något som händer med mitt psyke under tiden. Jag blir lugn, fokuserad och svävar där ifrån när jag är klar.

 1. Hannah skriver:

  Jojo Moyes är riktigt bra. Läs hela triologin. Rekommenderar starkt!

 2. Malin skriver:

  Spännande yogaform, det skulle jag gärna prova men kan tänka mig att det är krävande!

 3. vera skriver:

  ”Sista brevet från din älskade” är bäst! Läsvärd

 4. Nelly skriver:

  Jag älskar Jojo Moyes, men tycker inte att Livet efter dig är hennes bästa! Jag tycker du ska läsa ”Sista brevet från din älskade”. Den är mer spännande och svår att lägga ifrån sig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..