ANNONS

Livet efter dig

/

O kom och hämtade barnen vid två idag, de skulle iväg på en aktivitet. När de hade gått gjorde jag en cappuccino och sedan la jag mig och läste Jojo Moyes Livet efter dig. Hennes böcker är så extremt hyllade så jag tänkte att jag behövde ge dom en chans. Jag är inte helt såld än men jag ska fortsätta lite till. Vilken är bäst tycker ni?

Dagens hemmaplagg: Svart topp från Filippa K, svarta byxor från Ralph Lauren. Nu ska jag strax iväg på bikramyoga, det är 90 minuter igen och jag är både peppad och lite nervös. Det är i gränsfall vad jag klarar av. Att visas i 36 graders värme i 1,5 timma är tufft som det är, att lägga på yoga utöver är utmanande. Men det är något som händer med mitt psyke under tiden. Jag blir lugn, fokuserad och svävar där ifrån när jag är klar.

53
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00