ANNONS

Vår lördag

/

Solen skiner och jag känner mig rätt glad. Det kom en lyckokänsla igenom kroppen när jag var ute i solen med barnen imorse. Det är dom små sakerna i livet som gör det. Vår fredagskväll blev himla mysig igår, vi var förbi kaffe och chokladbutiken och köpte lite choklad sedan handlade vi bär vid ett stånd. Vi övade så att dom fick betala varje gång och sköta den dialogen. Däremot så ville jag in till systemet efteråt för att köpa chablis och då ville ju Sally lägga upp flaskan på bandet men så kände jag att det kanske inte var helt rätt ställe.

Mellis-banan vid torget

Sedan åkte vi förbi sushin och handlade med oss mat. Kycklingspett med ris till banenen och sashimi med kimchisallad och edamame-bönor. Vi var uppe till åtta och sedan nattade jag barnen i deras säng. Imorse vid fem så tassade dom över till mig. Vi har börjat få in en ny vana hemma! Nu har Sally somnat och Gillis och jag gosar i soffan framför Netflix. Eftermiddagen och kvällen är oplanerad, jag tror att det blir ett besök igen till någon park. Jag mår så bra att vara ute och låta barnen bestämma tempot.

56
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00