Vår lördag

Solen skiner och jag känner mig rätt glad. Det kom en lyckokänsla igenom kroppen när jag var ute i solen med barnen imorse. Det är dom små sakerna i livet som gör det. Vår fredagskväll blev himla mysig igår, vi var förbi kaffe och chokladbutiken och köpte lite choklad sedan handlade vi bär vid ett stånd. Vi övade så att dom fick betala varje gång och sköta den dialogen. Däremot så ville jag in till systemet efteråt för att köpa chablis och då ville ju Sally lägga upp flaskan på bandet men så kände jag att det kanske inte var helt rätt ställe.

Mellis-banan vid torget

Sedan åkte vi förbi sushin och handlade med oss mat. Kycklingspett med ris till banenen och sashimi med kimchisallad och edamame-bönor. Vi var uppe till åtta och sedan nattade jag barnen i deras säng. Imorse vid fem så tassade dom över till mig. Vi har börjat få in en ny vana hemma! Nu har Sally somnat och Gillis och jag gosar i soffan framför Netflix. Eftermiddagen och kvällen är oplanerad, jag tror att det blir ett besök igen till någon park. Jag mår så bra att vara ute och låta barnen bestämma tempot.

 1. Hej! Hur löser du dina ångestproblem som du skrev att du hade fått tillbaka. Stackars dig! Lugnande el Atarax har ju sina baksidor. Kul att bloggen blivit mer personlig på sistone! Du bjuder på dig själv. Trevlig helg☀️☀️

  1. jag har faktiskt inte ätit ångestdämpande denna gång men går i terapi!

 2. Big Brother var aldrig min grej. Kvalitetstid med dem man står nära kan inte mätas med något annat. Ändå avsätter man för lite tid till det man vetkligen vill. För mycket syress, för mycket av allt. Man måste värdera vad som är värt ens tid och uppmärksamhet.//🍏 http://nouw.com/nanda

 3. e skriver:

  I all välmening. Tror bilderna är från fredagen, väl? nån som skriver för dig verkar blandat ihop dagarna. 🙂

  1. Sara skriver:

   Det står ju fredag i texten 🙂

  1. Dani skriver:

   Hon skriver ju om sin lördag ooo fredag! 🙂

  1. Hon har skrivit att det är från fredagen??!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..