Nu tar jag helg

Nu är klockan snart halv fyra och det är dags för mig att ta helg! Jag bokade av middagshjälp hemma för att åka och fredagshandla gott med barnen efter förskolan och sedan åka förbi vårt sushihak och äta där istället. Barnen gillar kycklingspetten med jordnötssås, jag kör sashimi med kimchi-sallad. Sedan ser jag fram emot att byta om till sina kläder, sminka av mig och gosa ner mig i soffan och se på film med Gillis och Sally. Är jag knäpp som redan längtar efter lördagsmorgonen också? Koka ägg, steka bananpannkakor med en massa bär, brygga kaffe och bara vara hemma och mysa (i alla fall på förmiddagen, sedan brukar vi vilja komma ut).

Jag fick chans att träna på lunchen idag, vi körde Bodywheel med FitnessCollection. Det är som en version av pilates.

Vi var i Clarions vackra lokaler

Kul att Andrea Brodin hängde på vårt pass! För min del är jag uppe i tre pass denna vecka. 90 minuter bikramyoga i måndags, 40 minuter gym i tisdags och pilates idag. På söndag får det bli lite mer kondition och styrka. Jag känner mig stark och i form. Ca 3,5 månad tog det. Nu är det bara att fortsätta. Fokus blir mer styrka och rörlighet – yoga och pilates är perfekt.

  1. m skriver:

    Du är fantastisk, Bella. För varje inlägg så inspirerar du mer och mer! <3

  2. Liza skriver:

    Jag kan må hur bra som helst, sen kan min panikattack komma som ett brev på posten, typ i mataffär när det är mycket folk..blir typ snurrig illamående fötterna domnar. Har det hänt er någon gång?!

  3. Katz skriver:

    Jag har skrivit om dig på min blogg! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..