Sallys cykel

– I samarbete med Babyshop –

Förra veckan när Sally fyllde år så fick hon en helt ny rosa cykel som hon blev väldigt glad över. Det passar så bra med en springcykel i hennes ålder så hon slipper stödhjul. Min Sally är lik mig och väldigt energifylld så jag tror att den kommer användas flitigt under hela sommaren. Jag insåg vilka möjligheter vi kommer ha när Gillis och Sally blir lite äldre och vi kan åka iväg på cykeläventyr på Lidingö.

Väldigt roligt att se henne springa runt och leka Pippi. Jag tycker att Pippi är en fantastisk förebild så jag är stolt över att hon ser upp till henne så mycket. Pippi gör mycket tokigheter men det tycker jag är befriande. När Sally vill sova med fötterna på huvudkudden, ha olika strumpor på sig eller gå baklänges till bilen blir jag bara glad.

Min älskade tjej! Din värld är redan så stor och självklar. Allt du vill göra är möjligt. Jag ska försöka vara ditt bästa stöd i livet, hjälpa dig att utveckla din inre styrka och röst. Allt blir så mycket enklare då.

Nu finns cykeln på Babyshop med 30% rabatt, perfekt för vårens alla stundande äventyr!

– I samarbete med Babyshop –

 1. Malin skriver:

  Det är jättebra med springcykel! Kanon för balansen! Du skulle dock ha en med riktiga däck och inte plasthjul som är halare samt en hand-bakbroms för det kan bli rejäl fart på de där. Om barnen lär sig bromsa rätt redan med springcykel så blir det lättare med den riktiga cykeln senare o de panikbromsar inte med fötterna!

 2. Erika skriver:

  Isabella.
  Jag glädja så åt dina framgångar. Du är så väl värd dem. Som du kämpar 💪 Detta trots (eller pga) din ADHD och din separation.
  Du verkar vara en fantastisk mamma med helt underbart kloka ungar❤️
  Håller själv på med min utredning. Skiljde mig för ett år sedan. Har tre tonårsbarn och min minsta har också alltid varit en Pippi Långstrump. Helt underbart! Jobbar också otroligt mycket, har två jobb och älskar dem båda lika mkt. Jobbar 100% i skolan som lärare/fritidspedagog, samt på ett värdshus och serverar på kvällar och helger, ca 60h/mån.
  Kämpa Isabella! Du är en stor och bra förebild.
  Tack för din blog❤️

 3. Jos skriver:

  Så fint skrivet, det kändes i hjärtat. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..