ANNONS

Sallys cykel

/

– I samarbete med Babyshop –

Förra veckan när Sally fyllde år så fick hon en helt ny rosa cykel som hon blev väldigt glad över. Det passar så bra med en springcykel i hennes ålder så hon slipper stödhjul. Min Sally är lik mig och väldigt energifylld så jag tror att den kommer användas flitigt under hela sommaren. Jag insåg vilka möjligheter vi kommer ha när Gillis och Sally blir lite äldre och vi kan åka iväg på cykeläventyr på Lidingö.

Väldigt roligt att se henne springa runt och leka Pippi. Jag tycker att Pippi är en fantastisk förebild så jag är stolt över att hon ser upp till henne så mycket. Pippi gör mycket tokigheter men det tycker jag är befriande. När Sally vill sova med fötterna på huvudkudden, ha olika strumpor på sig eller gå baklänges till bilen blir jag bara glad.

Min älskade tjej! Din värld är redan så stor och självklar. Allt du vill göra är möjligt. Jag ska försöka vara ditt bästa stöd i livet, hjälpa dig att utveckla din inre styrka och röst. Allt blir så mycket enklare då.

Nu finns cykeln på Babyshop med 30% rabatt, perfekt för vårens alla stundande äventyr!

– I samarbete med Babyshop –

22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00