ANNONS

Madrid

/

Vi landade vid halv sju igår på kvällen, blev hämtade av hotellet och checkade in på The Principal. Ett litet lyxigt hotell som jag blev kär i direkt. Det påminner lite om Ett Hem mixat med Bvulgari-hotellen. Vi bytte om och tog en promenad till NH Collection:s roof top bar. På vägen dit råkade jag ut för mitt livs första ficktjuvar! Det var ett par som gick tätt bakom mig och två gången öppnades min väska men jag stängde den igen. Sedan känner jag att det händer igen och då vänder jag mig om och ser kvinnan dra ut handen i väskan och då skriker jag högt mest av chock tror jag. Det uppstår en märklig stämning mellan oss och då säger hon högt ”fuck you”. Då blev jag lite nervös och drog med mig Sasha och småsprang därifrån. Telefonen med mina kort hade jag i handen.

Klänning Filippa K

När vi kom fram var jag såå Cava-sugen! Matilde som jobbar på GP Bullhound väntade på oss med en flaska på kylning. Vi pratade om eventet vi ska närvara på i Marbella om en månad och sedan blev det middag på Platea. Vi beställde in så mycket gott, kändes som jag rullade hem där vid midnatt. Av allt jag sett hittills så är Madrid en otroligt fin stad. Den är enorm, överallt är det vackra byggnader och en massa grönt. Jag kommer gärna tillbaka.

Imorse när vi vaknade blev det möte hos Amazon, allt gick bra och vi kommer troligtvis att boarda i Spanien också som ett av deras Luxury Brands. Vi gick ju live i UK i veckan, om några veckor är vi live i Tyskland och sedan USA. Så roligt. Jag längtar tills Amazon är i Sverige och vi har tjänsten Prime. Så kan man få allt levererat inom någon timma. Hur roligt vore det inte med kampanjer såsom Bubbles and beauty, beställa Guldkula och skönhetsprodukter innan man ska ut en fredagskväll! Det kommer inte fungera i Sverige på grund av våra alkohollagar men på andra marknader blir det en rolig satsning.

Nu väntar flyg hem till barnen!

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00