ANNONS

Försenat flyg

/

Nu så. Nu får jag skriva inlägget jag egentligen hade tänkt att skriva ikväll. Det är inte alltid lätt att vara working mom. Idag skulle ju barnen komma hem till mig men flygtiderna gick inte ihop så jag fick hjälp av personen som jobbat här hemma snart ett år (barnen älskar henne). Men så händer det som inte får hända, det blir försening och på grund av att det är trångt på planet måste jag lämna in mitt handbagage vi gaten. Vilket innebär att jag måste vänta på väskan vid bandet. Vi cirkulerade runt länge i luften och vi landar när barnen ska sova (!). Gah. När man har saknat sina små och tiden drar ut är det som att hjärtat vill sprängas. Det finns inget värre och jag får kämpa att hålla tillbaka tårarna. Jag vill inte att dom ska missa mig när vi inte har setts på tre dygn.

Samtidigt kommer det sms från en journalist om statistiken när jag slog på telefonen efter landning. Det var bara att samla sig igen. Jag messade hjälpen hemma och bad henne försöka hålla barnen vakna, sedan hämtade jag väskan, köpte jag en kaffe och satte mig i taxin och tog alla samtal som behövdes. När jag kom hem så slet jag av mig byxorna och tog på mig pyjamasens nederdel. Jag har en grej för mig att jag inte vill ha mina kläder som jag haft under en dag i min säng och sedan kröp jag ner bland barnen som redan låg i min stora säng och pratade med dom länge länge.

Såhär såg jag ut när jag kom ner från nattningen, i dagens jobbskjorta och första bästa pyjamasbyxor. Har en avstämning på telefon, därav lurarna i öronen. (och yes jag gillar kallt kaffe).

Halv nio somnade mina älskade barn. Vi gick igenom varandras dag, googlade på hur månen såg ut (Sallys fundering) och så ville de höra en saga. Min sago-fantasi slog inga rekord idag precis. Nu ska jag jobba klart, sminka av mig och krypa ner bland mina hjärtan. Imorgon tar vi sovmorgon.

32
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00