ANNONS

Fina minnen

/

Jag har lite rutiner när jag flyger. Dels så går jag igenom mailen och gör mycket intervjuer till våra återförsäljare. Content till alltifrån medlemsmagasin eller till olika landningssidor. Allt som jag inte hinner med till vardags. Idag har jag svarat på en längre intervju om doft och skönhetsrutiner till Kicks där Löwengrip nu kommer att börja säljas. Utöver det så brukar jag läsa och köpa med mig tidningar. Resans bok till Madrid blev Stillhetens Styrka av Daniel Goldman. Det handlar om vetenskapen bakom meditation.

Sedan brukar jag sätta på en bra playlist och visualisera. Jag älskar att blunda och gå igenom tre saker. Vad jag har gjort, vad jag ska göra härnäst och drömmar. Den sista saken är att titta igenom bilder om jag hinner. Dock var det länge sedan jag gjorde det för många minnen har smärtat. Gamla livet på Kungsholmen med oxrullader och smågodis finns där så nära på bild men ändå så långt bort.

Minnen som alltid gör mig glad är bilder med barnen. Jag ser så ung ut med mina 22 år som gravid. Jag vill gärna ha fler barn i livet men det är noll stress. Vi pratar många år framöver. Den dagen jag får mitt tredje barn kommer jag att checka ut ett tag och resa iväg. Men där är jag inte än.

Fina minnen. Nu har vi landat i Madrid! Nu väntar en drink och middag ute.

48
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00