Fina minnen

Jag har lite rutiner när jag flyger. Dels så går jag igenom mailen och gör mycket intervjuer till våra återförsäljare. Content till alltifrån medlemsmagasin eller till olika landningssidor. Allt som jag inte hinner med till vardags. Idag har jag svarat på en längre intervju om doft och skönhetsrutiner till Kicks där Löwengrip nu kommer att börja säljas. Utöver det så brukar jag läsa och köpa med mig tidningar. Resans bok till Madrid blev Stillhetens Styrka av Daniel Goldman. Det handlar om vetenskapen bakom meditation.

Sedan brukar jag sätta på en bra playlist och visualisera. Jag älskar att blunda och gå igenom tre saker. Vad jag har gjort, vad jag ska göra härnäst och drömmar. Den sista saken är att titta igenom bilder om jag hinner. Dock var det länge sedan jag gjorde det för många minnen har smärtat. Gamla livet på Kungsholmen med oxrullader och smågodis finns där så nära på bild men ändå så långt bort.

Minnen som alltid gör mig glad är bilder med barnen. Jag ser så ung ut med mina 22 år som gravid. Jag vill gärna ha fler barn i livet men det är noll stress. Vi pratar många år framöver. Den dagen jag får mitt tredje barn kommer jag att checka ut ett tag och resa iväg. Men där är jag inte än.

Fina minnen. Nu har vi landat i Madrid! Nu väntar en drink och middag ute.

 1. Mia skriver:

  Förstår känslan av att vilja checka ut och åka iväg när barn tre kommer, men då har du troligen två skolbarn som dels har skolplikt (jo såklart går det att gå i skolan utomlands med) och dels är rotade med sina vänner och kanske fritidsaktiviteter. Så även om tanken är god tror jag det kan bli svårt.
  För Gillis och Sally vill ju såklart också vara en del av syskonets liv även om det blir stor åldersskillnad.

 2. Pia skriver:

  Härligt att ha bilder att kunna drömma tillbaka till!

 3. Anonym skriver:

  Så fin i långt hår! Ditt 22-årsliv är min dröm (är 28)… Ingen önskan eller ambition om att jobba större delen av dygnet ALLS, men att ha sommarställe, man, bebis och vovve och njuta av mat och ledighet… det vore något. Hoppas man kommer dit någon dag!

 4. Malin skriver:

  Tänk så mycket fint du och Odd upplevt tillsammans. ❤️
  Det kan ingen någonsin ta ifrån er, vilka partners ni än kommer möta i framtiden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..