ANNONS

Beauty & Tech

/

Idag började jag morgonen med att medverka på Breakits Beauty and Fashion Tech-dag. Väldigt roligt. Jag berättade lite om vår Amazon-satsning utanför Sveriges gränser samt om mina entreprenörs-misstag. Innan mig pratade Rickard Lyko som har startat Lyko.se, otroligt spännande att höra om. Han är en duktig entreprenör som jag har följt i många år. Löwengrip säljs förresten där för 50% just nu.

Jag var lite väl hård vid ett tillfälle. Jag sa att jag är trött på att kvinnor jämt söker sig till HR eller projektledning. Att jag gärna hade sett fler kvinnor sikta högre, våga ta sig in i tech-branschen. Våga söka mer riskkapital. Det är ju såklart inte allas dröm, man ska ju jobba med det man brinner för.

Nu väntar Madrid!

35
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00