ANNONS

Utbildning

/

Idag blev det en lång dag. Träning vid sju och sedan utbildning till halv åtta. Jag tänkte hinna med en middag där i mellan men jag fastnade på kontoret med Pingis, åt en knäckemacka och åkte iväg till Löwengrips utbildning på United Spaces i Waterfront Building med 100 inbjudna. Ikväll hade vi besök av personal från alla Sveriges apotekskedjor, Åhléns samt Kicks. Det är otroligt kul att få prata om Löwengrip och våra produkter, det är mitt stora passion här i livet och jag jobbar gärna med det livet ut.

Kavaj Stylein

När jag var klar kilade jag till garaget och åkte hem. Gjorde middag och har satt mig igen vid datorn. Imorgon väntar ett samtal på scen hos Breakit och sedan flyger vi till Madrid. Det är möte med spanska Amazon. Idag lanserade vi hos Amazon UK förresten! Det håller på att laddas upp nya produkter hela tiden. Så stort.

27
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00