ANNONS

Min måndag

/

Jag åt lunch med en entreprenör som heter Tara idag som driver Sniph. Lunchen skulle egentligen handla om deras bolag men istället hamnade vi båda i samtal om livet och att lära känna sig själv. Det gav mig energi! Jag har en väldigt spännande vecka som väntar. Idag är det interna möten, intervju med SvD och ikväll bikramyoga 90 minuter. Imorgon kväll håller jag utbildning för apoteken om nya Löwengrip, på onsdag pratar jag på Breakits Beauty Tech-dag sedan flyger jag till Madrid för att träffa Amazon på torsdag morgon. På fredag har jag några content-inspelningar till vår amerikanska distributör. Sedan väntar en barnhelg idag (torsdag-söndag) jag älskar när dagarna faller så.

Casual Monday. Skjorta Wakakuu , jeans Polo Ralph Lauren och Flattered

Hälsoplanen denna vecka är: Jag har psykologbesök inbokat samt en behandling som heter Wabing. Det är en kroppsmedidation där man får neurogena skakningar. Jag har gjort det en gång tidigare och ska på min andra gång. Jag kan berätta mer om det senare. Sedan har jag fyra träningstillfällen inbokade. Bikram idag, vanligt gym på morgonen tisdag och torsdag och företagsträning på fredag, denna gång väntar Body Weel. Helgen låter jag vara träningsfri och bara hänger med barnen. Man blir rätt aktiv ändå. Jag har ganska långa jobbdagar så ska jag försöka komma i säng tidigt och sikta på sju timmars sömn. Det är min plan!

31
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00