Min måndag

Jag åt lunch med en entreprenör som heter Tara idag som driver Sniph. Lunchen skulle egentligen handla om deras bolag men istället hamnade vi båda i samtal om livet och att lära känna sig själv. Det gav mig energi! Jag har en väldigt spännande vecka som väntar. Idag är det interna möten, intervju med SvD och ikväll bikramyoga 90 minuter. Imorgon kväll håller jag utbildning för apoteken om nya Löwengrip, på onsdag pratar jag på Breakits Beauty Tech-dag sedan flyger jag till Madrid för att träffa Amazon på torsdag morgon. På fredag har jag några content-inspelningar till vår amerikanska distributör. Sedan väntar en barnhelg idag (torsdag-söndag) jag älskar när dagarna faller så.

Casual Monday. Skjorta Wakakuu , jeans Polo Ralph Lauren och Flattered

Hälsoplanen denna vecka är: Jag har psykologbesök inbokat samt en behandling som heter Wabing. Det är en kroppsmedidation där man får neurogena skakningar. Jag har gjort det en gång tidigare och ska på min andra gång. Jag kan berätta mer om det senare. Sedan har jag fyra träningstillfällen inbokade. Bikram idag, vanligt gym på morgonen tisdag och torsdag och företagsträning på fredag, denna gång väntar Body Weel. Helgen låter jag vara träningsfri och bara hänger med barnen. Man blir rätt aktiv ändå. Jag har ganska långa jobbdagar så ska jag försöka komma i säng tidigt och sikta på sju timmars sömn. Det är min plan!

 1. Hej!
  Såg precis på din instagram att ni nu är ”live” på Amazon.
  Jag bor i London och jag och min man har ett företag som distributörer(gör bland annat Teministeriet från Sverige).
  Ville bara säga att ni ska vara försiktiga med att sälja till Amazon då de kallas för ”brand killer” här.
  Kan förklara mer över Mail om ni vill men det är definitivt något ni bör ha i åtanken.

  Johanna

 2. Hej Bella. En fråga som jag hoppas du eller någon annan vill besvara.
  Jag har lagt märke till att du går väldigt mycket i så kallade ballerinaskor under vår och sommar. Jag älskar ballerinaskor men har liksom fått sluta använda de. Anledningen är att mina fötter oftast luktar i ballerinaskor och jag får under sommaren köpa kanake… 4 olika par. Har du/ni andra läsare samma problem, eller är det bara jag som har ett sånt konstigt problem hehe…? Har du/ni några tips? 🙂 kram och ha en fantastisk vecka!

  1. n skriver:

   Det finns tunna, tvättbara frottesulor som motverkar lukt som man kan ha i skon. Sen är det bra att ha några skor att variera med så att skon hinner vädras och ”vila”; använder du samma par ballerina flera dagar i sträck så börjar de nog lukta snabbare.

  1. Jennyh skriver:

   Finns ilägg att köpa och lägga i ballerians o andra skor med för den delen, de har en grön undersula där de är massa små doftkapslar eller vad man ska säga. har såna i alla mina ballerinas, de är som nya fortfarande! kolla typ scorett 🙂

  1. Mimmi skriver:

   Jag har exakt samma problem! Dessutom tycker jag att fötterna tar stryk av att gå i platta skor. Svårt att hitta ballerina med lagom dämpning och mjuk sula. Har testat sådana sulor som man lägger i 3-4 dagar för att motverka lukt men jag tycker inte det hjälper så jättemycket.

  1. Elin skriver:

   Jag tror nog alla har det problemet:)
   Jag köper speciella sulor som doftar citrus!:) finns på dom flesta skobutiker och säljs i flerpack. Perfekta för ballerinaskor👍🏻

  1. Kim skriver:

   Hej!
   Det finns deosulor som du kan lägga i. De är lövtunna så de tar ingen plats i skorna. Finns att köpa på tex skopunkten.

 3. Emelie skriver:

  Vad fin du var i de kläderna! De gör att du ser så lugn och avslappnad ut

 4. Vad härligt att du satsar så mycket på mental träning. Fysik i all ära, men utan ett stabilt psyke blir en tom. Eller sjuk. Med din aktiva, fullbokade livsstil tror jag att det blir winning (för att citera Charlie Sheen 😉 ). Lycka till. Du är så stark, Isabella.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..