ANNONS

Heja!

/

Nu är jag stolt över mig själv! Jag klarade nämligen av 90 minuters bikramyoga. Jag har bara kört i en timma innan och det har varit tufft, man tränar ju i 38 graders värme. Men idag kände jag i varenda cell att det var precis det här som jag behövde. Styrka, stretch och mentalt fokus. Jag var barnsligt stolt när läraren plötsligt sa att vi var klara med alla övningar. Efter det gick jag till garaget (med ett stort leende), åkte hem och lagade en tonfisksallad. Barnens är hos deras pappa. Jag var lite rädd att det skulle kännas ensamme ikväll men klockan har redan hunnit bli halv tio och jag känner mig sådär lugn och harmonisk som man blir efter träning.

Jag gillar denna yogastudio på Linnégatan, personalen är väldigt gullig. Nu väntar kvällsjobb! Kram.

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00