Heja!

Nu är jag stolt över mig själv! Jag klarade nämligen av 90 minuters bikramyoga. Jag har bara kört i en timma innan och det har varit tufft, man tränar ju i 38 graders värme. Men idag kände jag i varenda cell att det var precis det här som jag behövde. Styrka, stretch och mentalt fokus. Jag var barnsligt stolt när läraren plötsligt sa att vi var klara med alla övningar. Efter det gick jag till garaget (med ett stort leende), åkte hem och lagade en tonfisksallad. Barnens är hos deras pappa. Jag var lite rädd att det skulle kännas ensamme ikväll men klockan har redan hunnit bli halv tio och jag känner mig sådär lugn och harmonisk som man blir efter träning.

Jag gillar denna yogastudio på Linnégatan, personalen är väldigt gullig. Nu väntar kvällsjobb! Kram.

 1. F skriver:

  Hej, kan fortfarande ej scrolla ned på äldre än ditt tredje/fjärde inlägg tyvärr… jättetrist 🙈 när ska det fixas?

  1. Paula skriver:

   Jag har också det problemet. Jag får uppdatera sidan minst 3-4 gånger innan de äldre inläggen kommer. Segt! Har varit så sedan lanseringen av denna plattform och jag har väntat då jag trott att det ska bli bättre, men icke. Likadant på mobil, iPad och dator. Bor centralt så tror inte det beror på någon uppkoppling.

 2. Maria skriver:

  Första gången jag testade Bikram visste jag inte om jag skulle svimma eller kräkas efteråt. Men det var nåt som ändå fick mig att gå tillbaka och nu är jag fast. Har inte tränat Bikram på länge nu (pga graviditet) men längtar efter att komma igång igen. 🙂

 3. Jag skulle verkligen vilja testa det, men tyvärr finns det inte i min lilla stad 🙁 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..