ANNONS

Moster-häng

/

Inatt var första gången som barnen somnade i sina sängar och kom in till mig halv sju imorse. Det hade säkert hänt tidigare om jag varit konsekvent med att de ska somna i deras rum. Jag nattar dom oftast i min stora säng. Men igår när Julia var med nattade vi ihop i barnens rum och jag lyfte aldrig över när jag själv skulle sova. Snacka om att jag var chockad över att en hel natt hade passerat. En sida av mig känner ”yes” tänk om nätterna blir såhär smidiga. Och andra halvan vill fortsätta att samsova. Man kanske inte behöver bestämma sig idag direkt.

Sally och moster Julia

Vi har haft en söndag med vänner och moster. På förmiddagen när Julia sov var vi ute och lekte med alla grannar, ena grannen började grilla korv till lunch så barnen åt där med resten av barngänget. Sedan lunch hemma, promenerad och lek i lekparken. Strax ska vi iväg till några förskolekompisar och äta middag. Härlig söndag.

47
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00