Moster-häng

Inatt var första gången som barnen somnade i sina sängar och kom in till mig halv sju imorse. Det hade säkert hänt tidigare om jag varit konsekvent med att de ska somna i deras rum. Jag nattar dom oftast i min stora säng. Men igår när Julia var med nattade vi ihop i barnens rum och jag lyfte aldrig över när jag själv skulle sova. Snacka om att jag var chockad över att en hel natt hade passerat. En sida av mig känner ”yes” tänk om nätterna blir såhär smidiga. Och andra halvan vill fortsätta att samsova. Man kanske inte behöver bestämma sig idag direkt.

Sally och moster Julia

Vi har haft en söndag med vänner och moster. På förmiddagen när Julia sov var vi ute och lekte med alla grannar, ena grannen började grilla korv till lunch så barnen åt där med resten av barngänget. Sedan lunch hemma, promenerad och lek i lekparken. Strax ska vi iväg till några förskolekompisar och äta middag. Härlig söndag.

 1. Emelie skriver:

  Bor i Spanien just nu och har här inte varit på ett enda barnkalas utan alkohol. Här serveras det till och med på lekland. (Även de dagar det inte är kalas) Men har aldrig någonsin sett någon som varit i närheten av onykter eller ens salongsberusad. Ett glas vin är endel av Kulturen och det är inga konstigheter med det.

 2. Tror dom kommer vilja sova med dig då och då till ungefär tio års ålder. Ibland om dom är ledsen eller rädd, ibland bara ändå, så bli inte obekväm om dom slutar sova med dig någon natt, dom kommer nog tillbaka 😄

  http://nouw.com/sjosefine

 3. Pia skriver:

  Låter som en underbar dag då du kunnat njuta av solen! Ha en fin vecka!

 4. Lovisa skriver:

  Låter som en toppenhelg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..