ANNONS

Sally 3 år

/

Vilket kalas! Det blev succé med Pippi. Hon kom strax efter tårtan och lekte med alla barn i 1,5 timma. Blåsa bubblor, dansstopp, trolleri, lek med ett tält, djur-ballonger och skattjakt. Hon hittade verkligen barnens nivå av humor så alla barn skrek av glädje och skrattade åt alla knasigheter. Jag satt och tittade under hela stunden. Det värmde i mitt hjärta av att se Sallys lycka. Pippi är det bästa Sally vet.

Barnbordet bestod av Pippi-tårta, smoothie, frukt, popcorn och dadelbollar (ser ut som vanliga).

Vuxenbordet bestod av kaffe, champagne, mer raw-food bollar och frukt. Solen låg på hela dagen, härligt.

När alla hade gått vid halv fem så åkte vi till vår favvorestaurang Agnes och åt middag. Idag åt jag säsongens första vita sparris. Så gott. Sedan en brownie till efterrätt. Efter det hämtade jag upp min lillasyster och vi har tillbringat lördagkvällen ihop. Gästrummet är bäddat så hon stannar över natten. Men först väntar te, choklad och film ihop. Jag känner mig tacksam över att denna dag blev så bra, att Sally blev så nöjd. Samt att få ha en syster som sover här ibland. Det är 10 år mellan oss och jag försöker vara stöd i allt som händer i hennes tonårsliv. Dessutom är hon en fantastisk moster.

Idag känns livet extra bra.

102
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00