Sally 3 år

Vilket kalas! Det blev succé med Pippi. Hon kom strax efter tårtan och lekte med alla barn i 1,5 timma. Blåsa bubblor, dansstopp, trolleri, lek med ett tält, djur-ballonger och skattjakt. Hon hittade verkligen barnens nivå av humor så alla barn skrek av glädje och skrattade åt alla knasigheter. Jag satt och tittade under hela stunden. Det värmde i mitt hjärta av att se Sallys lycka. Pippi är det bästa Sally vet.

Barnbordet bestod av Pippi-tårta, smoothie, frukt, popcorn och dadelbollar (ser ut som vanliga).

Vuxenbordet bestod av kaffe, champagne, mer raw-food bollar och frukt. Solen låg på hela dagen, härligt.

När alla hade gått vid halv fem så åkte vi till vår favvorestaurang Agnes och åt middag. Idag åt jag säsongens första vita sparris. Så gott. Sedan en brownie till efterrätt. Efter det hämtade jag upp min lillasyster och vi har tillbringat lördagkvällen ihop. Gästrummet är bäddat så hon stannar över natten. Men först väntar te, choklad och film ihop. Jag känner mig tacksam över att denna dag blev så bra, att Sally blev så nöjd. Samt att få ha en syster som sover här ibland. Det är 10 år mellan oss och jag försöker vara stöd i allt som händer i hennes tonårsliv. Dessutom är hon en fantastisk moster.

Idag känns livet extra bra.

 1. Anna skriver:

  Hej Isabella!
  Vilket härligt kalas för alla barnen 🙂
  Undrar var du köpt de fina skorna du bär?
  Mvh Anna

 2. Vad tråkigt det är att se negativa kommentarer här som vuxna människor fäller då och då. ”Smaklöst med alkohol på barnkalas”. Men kära någon! Det finns inte en chans för Isabella eller någon annan i denna värld att göra varenda människa nöjd. Hade hon och dom andra vuxna druckit något annat, hade det varit fel från någon annans håll sett. Det är så tragiskt, rent ut sagt, hur vissa här inne och på andra bloggar, lägger onödiga kommentarer. Håll dom för er själva! Du som klankar ner på andras liv och sätt att vara, jag tror inte att du är ett dugg bättre själv. Isabella delar med sig mer av sitt liv än vad andra här inne inte ens kommer i närheten av. Kan inte folk bara glädjas för andra någon gång.. Det osar så mycket avundsjuka från olika håll så det är löjligt.

 3. Vilken fantastisk dag för er alla!!!!!!

 4. Anna skriver:

  Tycker inte man ska normalisera drickande framför barn. Finns det i generna så lätt att trilla dit som tonåring. Ni vuxna kunde ju ha druckit, kaffe,te eller varför inte saft… Smaklöst med alkohol under barnkalas!

  1. Och varför i hela fridens namn lägger du dig i någon annans syn på champagne? Sköt ditt så sköter alla andra sitt.

  1. Det är ej skadligt att skåla med ett glas. Herregud.

  1. Maria skriver:

   Jag har varit på så extremt många barnkalas som är kombinera med andra vuxna när vuxna dricker champagne. Det är en stor skillnad att kunna dricka ett glas och fortfarande ta hand om sina barn till att dricka sig redlös på ett barnkalas. Ser inget problem med champagne på ett barnkalas där vuxna är med. Skillnad om Isabella hade varit ensam vuxen och stått och pimplat som aldrig förr:P

 5. Ina skriver:

  Men fy, låt detta vara Sallys dag utan vuxna med champagneglas.. inte okej på barnkalas 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..