Löwengrip HQ

– Inlägg innehåller sponsrade produkter –

Ikväll har vi en stor AW här, jag tänkte visa upp de sista bilderna på kontoret:

Idag ska ni få se var majoriteten av personalen i Löwengrip sitter. Det här rummet är det största kontorslandskapet med 12 platser (blir förmodligen fler i framtiden eftersom vi växer). Rummet har även en lite mysigare del med fåtöljer och öppen spis. Fåtöljer från SoffaDirekt(adlink), soffbord från Caroline Ek, matta Classic Collection, alla tavlorna i bakgrunden är från Desenio. Väggfärgen är Jotun LADY i färgen Tidlös 1024, gardinerna är från Himla! Stolar och höj och sänkbara skrivbord från AJ Produkter.

Det här rummet är helt fantastiskt! Den häftiga utsikten över Stureplan och den fantastiska öppna spisen. Vi fick hjälp av inredaren Emma Berg Jonsson med val av möbler och väggfärger. Här valde hon att dela av rummet i två olika färger för att skapa rymd. Den mörkare färgen här är Jotun LADY 1877 Vallmofrö. Nedan ser ni nya bilder på en del av loungen!

Fåtöljer (adlink), och soffbord (adlink), matta, pläd och kudde från Classic Collection. Fondväggen är Jotun LADY 5044 Blåis. Längst ner i vår korridor har LCC  ett rum med fyra kontorsplatser. Här har vi målat med färgen 5452 Nordic Breeze. Bordslamporna hittar ni här!

– Inlägg innehåller sponsrade produkter –

 1. Meri skriver:

  Vad hönde med Ida?

 2. Julia skriver:

  Skitsnyggt kontor 🙂

 3. Så fint kontor! 🙂

 4. Yi skriver:

  Väldigt fint kontor och arbetsplats. Men varför återanvänder ni aldrig möbler när ni flyttar? Måste ni alltid ha nytt och tänker ni aldrig på att verka för hållbarhet?

  1. Jenny skriver:

   En del av hennes personal på ett av hennes företag sitter ju kvar i den förra lokalen, så dom möblerna står nog och används fortfarande där.

 5. Titta, vad trivsamt 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..