Favoritskjorta

Är ni fredagspeppade? Det är jag! Eller jag är snarare pepp på hela helgen. AW med alla kollegor strax och sedan middag ikväll. Imorgon väntar sovmorgon, brunch och träning innan jag ska hämta barnen vid fyra. Sedan vill jag gå ut och äta middag med Gillis och Sally för att det är roligt. Efter nattning imorgon ser jag fram emot att få ligga och läsa. Och söndagen väntar lek och bus med barnen och vänner. Perfekt helg.

Vi har haft en bra jobbvecka i alla bolag. För Flattered hade man imorse en pressfrukost för Emilia de Porets sko. Den är otroligt skön att gå i och piffar till vilken outfit som helst.

Dagens outfit, skjorta från Stylein, jeans & other Stories och klackar Stinaa J

Armband Hermes (lånat av Pingis, hon fick mitt i orange) och klocka Cartier. Ha en härlig fredagskväll, vi hörs imorgon!

LOADING..