Favoritskjorta

Är ni fredagspeppade? Det är jag! Eller jag är snarare pepp på hela helgen. AW med alla kollegor strax och sedan middag ikväll. Imorgon väntar sovmorgon, brunch och träning innan jag ska hämta barnen vid fyra. Sedan vill jag gå ut och äta middag med Gillis och Sally för att det är roligt. Efter nattning imorgon ser jag fram emot att få ligga och läsa. Och söndagen väntar lek och bus med barnen och vänner. Perfekt helg.

Vi har haft en bra jobbvecka i alla bolag. För Flattered hade man imorse en pressfrukost för Emilia de Porets sko. Den är otroligt skön att gå i och piffar till vilken outfit som helst.

Dagens outfit, skjorta från Stylein, jeans & other Stories och klackar Stinaa J

Armband Hermes (lånat av Pingis, hon fick mitt i orange) och klocka Cartier. Ha en härlig fredagskväll, vi hörs imorgon!

 1. Du ser bra ut!.. Dina glada och lysande ögon är speciellt inspirerande 🙂 Lycka till i allt!!

 2. Sandra skriver:

  Vad kul att du ska ut och äta med barnen. Är de bara ni eller har du hjälp av någon? Trevlig helg😊

  1. Fia skriver:

   Varför skulle hon behöva hjälp när hon ska gå och äta med sina barn?

   1. Helen skriver:

    Därför att hon flertal gånger uttryckt att det är jobbigt och knepigt med två barn själv samt att hon inte vågar göra nåt med barnen, ex åka till ALV pga hon är för känd.

 3. M skriver:

  Tips på BRA BUS Lotion? Använde från Apoliva men det vart ingen höjdare

  1. Siri skriver:

   Jag tycker att clinique har en bra, fanns två olika toner.

  1. Emelie skriver:

   Älskar Decléors! Inte jättebillig men ger superfin färg.

 4. L skriver:

  Vi hade en diskussion över en tjejmiddag igår vad som inte är ”okej” att ha på sig på kontoret, någon tyckte sko med öppen häl vad big no no medan en annan tyckte det absolut hörde hemma på kontor. Var ska kjolen sluta, hur mycket urringning blusen kan ha, skira blusar som nästan syns igenom… alla har så olika ”principer” med sånt 🙂 vad tycker du är ok/inte ok om man ändå vill uppfattas seriös på kontoret? Tänker att du och din stylist har koll på sånt

  Till alla som vill gå på mig nu ja jag vet att det är olika från jobb till jobb och ja jag vet att man ska klä sig som man vill, men jag gillar att klä mig feminint och är nyfiken på Bellas åsikt 🙂

  1. Joe skriver:

   Jag jobbar i kontorslandskap, dock bland mycket unga (under 30) och jag skiter ärligt talat helt i koder! På sommaren har jag kort klänning eller shorts om jag vill, och ofta kör jag T-shirt eller topp utan bh bara för det är skönt! Om man ser konturen av min nipple är det inte mitt problem känner jag, haha. Det är normalt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..