ANNONS

Middagen

/

Min eftermiddag rullade på med jobb och vid halv sex mötte jag upp min pappa på Portal i Vasastan för middag. Tiden flög. Det är häftigt att se sin kärna. Mina starkaste drag kommer ju från honom. Energin, livsglädjen, se möjligheter i allt, snöa in sig på saker, viljan att förändra, listan kan göras lång. Det är mycket att smälta. Men när jag satte mig i taxin hem kände jag mig rörd och tacksam. När jag kom innanför dörren kom tårarna.

Livet.

Kvällens middagsoutfit. Stickad från By Malene Birger, kjol Ahlvar Gallery, väska Chanel och klackar från Massimo Dutti. Nu ska jag göra en kopp te och försöka jobba. Kram.

44
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00