ANNONS
Integritet på Tailsweep

Stor förändring

/

Herregud vilken möten-intensiv dag. Hade jag inte tränat imorse hade jag varit helt slut nu. Det hjälper verkligen att få ta ut sig rent konditionsmässigt innan dagen drar igång. Jag har haft ett möte i timmen eller varje halvtimma fram tills nu. Alla har varit externa med folk jag inte träffat innan, vilket gör att det tar på krafterna. Att sitta med kollegor är inte lika ansträngde som att träffa nya. Jag hann gå ut vid fyra och ta en nypa luft och få njuta av solen i en halvtimme. Det var underbart.

Nu när alla möten är avklarade börjar min admin-tid. Återkomma och svara på mailen som har fått ligga orörd under dagen. Jag har satt mig i soffan på kontoret och gjort en kopp té. Jag försöker alltid vara på kontoret så länge som jag kan när jag inte har barnen, det är väldigt mysigt här.

Dagens outfit: Kappa Samsoe & Samsoe (adlink), skjorta (adlink), jeans Toteme och klackar Mango (adlink). 

Ikväll när jag är klar ska jag ut med en tjejkompis och äta middag. Jag längtar efter ett glas vin och få varva ner mentalt. Vet ni en sak? Imorgon ska jag äta middag med min pappa. Ja, ni läste rätt. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle skriva ut dom orden. Någonsin. Men jag är så glad. Vi har haft kontakt under de senaste veckorna och träffats. Det kanske inte fungerar i längden, vad vet jag. Det är mycket som behöver repareras, sju år som har gått och jag har blivit mamma under tiden. Men just nu gör det mig oerhört lycklig så jag unnar mig att få känna så även om framtiden är oviss.

68

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00