Livs levande Skalman

Det är inte ofta som det är tungt att kliva upp efter nattning och komma igång och jobba. Det är inget jag ens reflekterar över. Den stunden är så invand hos mig sedan fyra år tillbaka. Lämna rummet smygandes runt åtta, ta en dusch, göra en kopp te och sätta mig två timmar. Men idag ville jag mest somna med barnen. Jag brukar tillåta mig att göra det en gång i veckan ungefär för att få sova ut rejält. Det är lyxigt att få sova från 21.00-06.30. Men nu har jag lite att stå i så det är bara att köra igång. Dessutom har jag en hyfsad lugn vecka så jag behöver inte planera sömnen lika hårt. Inget resande. Min kvällsplan är en timma jobb och sedan 30 minuter yoga och läsa 30 minuter. Med min adhd behöver jag lägga in allt jag ska göra i kalendern som Skalman. Sedan följer jag schemat som en robot med alarm på. Kvällarna blir faktiskt enklare att hantera när jag bor själv. När jag levde med min exman hade han inte alltid förståelse för den levande Skalman-kvinnan som svischade runt hemma :- )

Efter förskolan idag blev det en tidig middag halv fem och efter det drog vi fram all lera och gjorde en omgång ”köttbullar”. Dom fick följa med till lekrummet senare där vi låtsades äta dom. Sally åt dock en på riktigt. Antar att playdoh inte är supergiftigt. Strax efter sex var vi alla trötta så då blev det iPad-häng. Varför är man alltid som tröttast på måndagar?

 1. L skriver:

  Så vacker, ögonen glittrar!!

 2. Du nämner ofta din exman i dina inlägg.

  1. mia skriver:

   Frågan är om han inte är make fortfarande. På pappret är de fortfarande gifta, mycket märkligt. Vi är många som har frågat, men ingen får svar.

 3. Tisdagar brukar vara som värst för mig. Under måndagen är kroppen i chock och inte riktigt med, haha.

 4. Helen skriver:

  NU ser man din fina hud som du har talat om. Du är väldigt vacker utan smink, det tycker jag är kaxigare än att vara vacker med smink 😉
  Skriv gärna dina hudvårdsrutiner. Hoppas du är piggare idag 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..