En brinnande själ

När jag hör oss prata på kontoret får jag nypa mig i armen ibland. Jag känner verkligen hur jag aldrig någonsin skulle byta bort mitt liv, det är fantastiskt roligt och utmanande. Ibland känns det som om någon bara har givit mig livet, ”varsågod, Isabella, här har du flera bolag, fantastiska anställda och en spännande resa framför dig – Kör hårt”. Men det är ju inte sant. Varenda sak jag har i mitt liv har jag ju kämpat för.

Kappa Samsoe & Samsoe (adlink), blus Marville Road (adlink), byxor Zara

Det som jag är tacksam över mest är min tilltro på min egen förmåga. Hur jag aldrig är nervös eller låter negativa tankar ta över. Allt är möjligt. Just nu står ett av bolagen inför en enorm förändring. En förändring som skulle kunna innebära konkurs om allt gick åt skogen, eller världens möjlighet. Jag är övertygad om att det blir succé. Jag kan till och med komma på mig själv att tycka att det är lite kul när det stormar. Jag har noll procent oro i kroppen utan ser fram emot att ta mig an utmaningen. Utan dom kan jag inte växa och bli vassare som entreprenör. Och ska jag någon dag få äga en unicorn-bolag kommer jag att få bli prövad en massa gånger längs vägen.

Det är bara fortsätta att ha utmaning som en viktig livsrutin. 

Min ork och orädsla är min största styrka. Samt min livsglädje. Jag är mån om att låta den fortsätta brinna lika starkt i framtiden. För att det ska ske kommer jag att fortsätta behöva sätta gränser, lyssna till mitt inre, ta beslut efter magkänsla och balansera livets alla tårtbitar. Få låta mig själv ta plats. Få känna mig fri och självständig. Det är recept på en brinnande själ för mig. Och en sådan kan gå hur långt som helst.

 1. Åsnan skriver:

  Till dig som skriver om jobba hårt och ha tur i kommentarsfätet som om turen är skillnaden mellan framgång och icke framgång…
  Isabella låter inte turen komma bara. Hon har slitit målmedvetet och haft ett fokus. Det har inte riktigt vi som går till jobbet o gör sådant som andra har styrt. Citat Stenmark: ”ju mer jag tränar desto mer tur får jag”. Som svar till en journalist som sa att han haft en del tur som vunnit. Köper man ingen lott så vinner man aldrig. Så enkelt är det.

 2. Maria skriver:

  Ja det är klart att du har jobbat hårt för allt du har, men det finns många som jobbar jätte hårt och kommer aldrig vara i närheten av dig. Det är sanningen tyvärr så du ska nog ha haft väldigt mycket tur också:)

  1. Finns inget som heter tur i affärsvärlden, den där ”turen” har hon allt skapat själv med egen vilja och eget driv.

   1. A skriver:

    För att lyckas krävs dels talang och driv, dels ”tur” eller tillfälle om du hellre kallar det det. Bara tur räcker sällan, inte heller endast slit 🙂 Jag håller med Maria!

  1. Bea skriver:

   Förstår inte vad det har med saken att göra? Vissa lyckas och andra inte, visst får man vara stolt över att tillhöra dom procenten som lyckas utan att någon måste påpeka att andra kanske inte gör det? Allt positivt någon gör måste inte följas av ett ”jo visst, MEN …”

  1. Emma skriver:

   Fast tur är väl kanske inte rätt ord. De handla väl ganska mycket om en känsla om vad som är rätt i tiden. Oavsett hur hårt du kämpar, är de inte rätt i tiden så går de inte. Bella har ju fokuserat på rätt saker.
   Imponerad till tusen av hennes energi!

 3. ”fantastiska anställda” wow, vilka fina ord 😍

 4. Ah jag fattar, det är ju inte mer än vad det är liksom, allt handlar ju bara om vad vi lägger till för betydelse och med det tankesättet så är det otroligt skönt och releasande och befriande. Min kille är alltid så skön när jag pratar om utmaningar eller huvudbry eller oro, han ba: ”Ja. Då är det så”. Jag provocerades så mycket av det i början för jag blev så arg på hur han kan ha så i min upplevelse loose inställning till allt, och när jag tränade på att inspireras av det och ta efter det tänket istället så blev det mycket skönare.

 5. Du e så jäkla grym och inspirerande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..