En brinnande själ

När jag hör oss prata på kontoret får jag nypa mig i armen ibland. Jag känner verkligen hur jag aldrig någonsin skulle byta bort mitt liv, det är fantastiskt roligt och utmanande. Ibland känns det som om någon bara har givit mig livet, ”varsågod, Isabella, här har du flera bolag, fantastiska anställda och en spännande resa framför dig – Kör hårt”. Men det är ju inte sant. Varenda sak jag har i mitt liv har jag ju kämpat för.

Kappa Samsoe & Samsoe (adlink), blus Marville Road (adlink), byxor ZaraDet som jag är tacksam över mest är min tilltro på min egen förmåga. Hur jag aldrig är nervös eller låter negativa tankar ta över. Allt är möjligt. Just nu står ett av bolagen inför en enorm förändring. En förändring som skulle kunna innebära konkurs om allt gick åt skogen, eller världens möjlighet. Jag är övertygad om att det blir succé. Jag kan till och med komma på mig själv att tycka att det är lite kul när det stormar. Jag har noll procent oro i kroppen utan ser fram emot att ta mig an utmaningen.

Utan dom kan jag inte växa och bli vassare som entreprenör. Och ska jag någon dag få äga en unicorn-bolag kommer jag att få bli prövad en massa gånger längs vägen.

Det är bara fortsätta att ha utmaning som en viktig livsrutin. 

Min ork och orädsla är min största styrka.

Samt min livsglädje. Jag är mån om att låta den fortsätta brinna lika starkt i framtiden. För att det ska ske kommer jag att fortsätta behöva sätta gränser, lyssna till mitt inre, ta beslut efter magkänsla och balansera livets alla tårtbitar. Få låta mig själv ta plats. Få känna mig fri och självständig. Det är recept på en brinnande själ för mig. Och en sådan kan gå hur långt som helst.