Helg i Italien

… Och så är vi redo för Italien! Vi flyger till München för att mellanlanda och sedan blir det Neapel. Därifrån är det taxi en timma ungefär. Det ska bli underbart med en helg i Positano (Amalfikusten). Målet med resan är att mumsa pasta, testa viner, läsa böcker, ha tid för samtal utan att jag blir disträ och vill jobba samt få lite sol.

Skjorta Stockholm Market, byxor Dagmar, sjal på Chanel från Stylein och skor Filippa K. Älskar att få vara ljust klädd. Vi hörs imorgon!

 1. Erica skriver:

  Åh hoppas ni får en fantastisk resa! Jag tar mer än gärna emot tips på hotell och restauranger! Kramar

 2. Anna skriver:

  Men sluta flyg hela jävla tiden. Varför har du inget miljötänk där? Ta ett tåg till ett hotell i Sverige och koppla av istället…

  1. 😂😂😂😂 varför så avundsjuk?

   1. M skriver:

    Eh vadå avundsjuk? Vad har det att göra med saken?
    Tycker att det är bra att Anna verkar bry sig om klimatet. Res mer hållbart..

   1. I skriver:

    @Madelene – varför ingen läsförmåga?

   1. R skriver:

    Miljön!! Vi ser nu naturnatastrof efter naturkatastrof som är ett direkt resultat av klimatförändringarna, ochen del av oss vill inte att isbjörnar o sälar m fl djur ska dö. De påverkar oss alla!! Flyg är verkligen den största miljöboven, att vara så ignorant emot vår planet o dess begränsande tillgångar väcker såklart ilska!

   1. Mi skriver:

    Är alla avundsjuka? Som lever annorlunda, prioriterar annorlunda och kommenterar här, avundsjuka? Konstig syn på livet om du tror att alla som inte beundrar glitter o glamour, är avundsjuka? Vi är många, många som väljer att ha kvar pengarna på kontot, spendera tid med familjen, köpa begagnat o och hellre tar en tur i fjällen/skogen än flyger. Både för livskvalitet och miljö. Och känner oss nöjda och lyckliga. Trots att vi har åsikter och ibland väljer att kommentera.

   1. Anna skriver:

    Inte ett dugg avundsjuk. Jag skulle också kunna åka på weekends i södra Europa och semestrar långt iväg. Vi har dock tagit beslutet att värna om miljön i första hand.

  1. Ana skriver:

   Oj vad bitter du är :O

  1. oj vad god pasta, kultur och värme vi har här. Tror ju inte syftet är att va på hotellet haha.

  1. Tror du flygbolaget ska sluta flyga på grund av Isabella stannat i Sverige istället för att flyga nånstans?

   1. Anna skriver:

    Nej Luciana, det tror jag inte. Men om alla drar ned på flygande, och särskilt sådana som Isabella som flyger väldigt mycket, så kommer ju bolagen inte köra lika mycket. De kör ju inte tomma plan…

  1. BOJAN skriver:

   HAHAHAHA lyssnade nyss på Schulman Show när Isabella var med och det första Alex tog upp var detta 😀 Vem fan vill koppla av i Sverige om man kan göra det i Italien?

  1. j skriver:

   BITTER DELUXE

  1. Vid detta laget borde ni förstå att Isabella inte tänker ändra sitt leverne för att ni ber om det. Bättre att ni lägger energi på andra personer istället som kanske skulle ändra sitt beteende angående flygning. Cykla ut till närmsta flygplats och ifrågasätt personer där. Tror det blir större framgång.

  1. laura skriver:

   någon har inte råd att resa som hon önskar och tar ut det på den som faktiskt har 🙂

  1. Eller så gör du det Anna, och ger fan i vad andra väljer att göra .

  1. Alice skriver:

   Du skriver at du inte är avundsjuk och att du vill värna om naturen genom din kommentar, och eventuellt få Isabella att sluta flyga. Tror dock verkligen att du kan skriva en finare kommentar, det sprutar avundsjuka från dig. Om du vill få andra att ändra sitt sätt att tänka på, så måste du ju förstå vad en ledare är och hur en ledare bör vara, för det är ledare som får andra att tänka om och göra smartare val som du nu vill! Så kom igen, plugga ledarskap och ät up din bitterhet

  1. Nä för hade inte Isabella åkt med flyget hade de säkert inte gått. Rutten hade fortfarande existerat så va är grejen. Bitter för att de inte fanns en plats för dig på planet?

   1. m skriver:

    Märks att du inte är van att tänka längre än vad näsan räcker… 😀

  1. Elin skriver:

   Hahaha Anna skaffa dig ett liv!

   1. L skriver:

    Är det nån som är bitter här så är det ni som flyger i taket av en sån kommentar. Va inte så jävla lättkränkta hela tiden! Det är bra med folk som ifrågasätter.

  1. Marie skriver:

   Varför inte vända dig till flygindustrin och de som bestämmer och fråga varför de inte satsar på bättre bränsle mm för det finns? Folk kommer inte sluta flyga. Bättre ta diskussionen med beslutsfattare mm än gå på folk med bittra kommentarer tror du man lyssnar när man får en sådan kommentar? Själv besöker jag Warzawa ofta tar ca 1,40 timma med flyg enkel väg. Ska jag ta bilen då blir det bilresa i 4 timmar, sen en båtresa på minst 7 timmar sen bilresa till i 4 timmar enkel väg. Är det bättre för miljön ca 6 ggr per år och då jag inte har råd med ny bil så blir resorna med en bil från slutet av 90 talet dessutom. Tåget är inte ett alternativ innebär byte plus man får åka med gammalt tåg som går i snigelfart. Plus går inte lita på sj att man kommer fram i tid till Karlskrona . Så tyvärr flyget är mest tidseffektivt. Och flyger man ofta i sitt jobb som Isabella gör varken kan man el vill lägga nästan en hel dag på ta sig från punkt a till b på varenda resa. Idag är många företag globala och man måste kunna ta sig till de olika länderna man jobbar med. Och folk kanske vill vidga sina vyer och inte bara uppleva Sverige jag har sett nästan hela sverige från norr till söder fint land men ibland vill jag se och göra annat i andra länder

  1. Maria skriver:

   Eller sluta bry dig !

  1. Emma skriver:

   Du inser att hon kommer fortsätta göra precis som hon vill? Så skaffa ett eget liv istället för att försöka förändra folk som du inte känner. Waste of time

 3. Kul med Italien! Vi drar till Tallinn idag vi 😅🙌🏻

 4. Agnes skriver:

  Wow så vacker! Det bara strålar om dig, inifrån och ut!

 5. E skriver:

  Så sjukt irriterad på alla som inte är medvetna om vad en flygresa gör mot djur, natur och barnens framtid. Res inte så jävla mkt. Bry er mer!

  1. Linda skriver:

   Jag med! Extra hemskt när det gäller influencers! Och så onödig resa också, alla ”målen” kan enkelt uppnås utan flyg.

  1. Marika skriver:

   Vad tycker ni att man ska göra om man vill se och uppleva världen? Bara sitta hemma? Tycker det skulle vara fruktansvärt att dö utan att ha sett de platser man drömmer om. Obs! Pratar om vanliga människor nu, inte Isabella som gör onödiga flygresor flera gånger i månaden.

   1. Man kan ju försöka resa på ett mer klimatsmart sätt, till exempel interrail. Tåg är bland det mest miljövänliga sättet att resa på I dagens läge. Och istället för att flyga många gånger under flera weekend kan man ju försöka hinna vara lite längre på ett ställe och upptäcka det ordentligt.

   1. elin skriver:

    stephanie, ska jag ta tåget till Thailand och Australien också tycker du?

  1. Alice skriver:

   Om du läst på lite, så, i framtiden kommer vi endast ha bilar bra för miljön, läs på, bra för våra barn! Hej! Saker förändras utan att du vet, läs på nätet

   1. Anonym skriver:

    Alice, vad exakt menar du? Jag förstår inte.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..