Skärtorsdag

Jag har påskrus i hela kroppen! Vaknade peppad på allt i livet men framför allt att få hämta barnen i eftermiddag och leta påskägg hemma. Vi kör all in på påsk idag. När vi kommer hem så kommer de få varsin skattkarta för att hitta var påskharen har gömt äggen, sedan blir det påskmiddag. Jag har lovat barnen att vi ska måla påsk-naglar också (läs: man får välja olika färger på varje nagel). Det blir en mysig eftermiddag.

Blus från Andiata. Vad jag har på läpparna finns på min instastory. Men kul med lite färg som variation.

Nya klackar från Flattered, modellen heter Elina. I höst kommer min klack ut, den är helt fantastisk. Den är perfekt att jobba i men också kunna gå ut på middag direkt efter. Nu väntar snart lunch med Ideal of Sweden-grundaren Joachim. Spännande att få lyssna in deras enorma tillväxt, snart om sätter dom en halv miljard på mobilskal. Jag har en liten idé jag vill presentera för gänget. Sedan ska jag på manikyr/pedikyr inför en kampanj-inspelning nästa vecka, men gör den redan idag så är jag fin till Italien imorgon. Sedan hämtar jag barnen. Det är halvtomt på kontoret idag, de flesta har åkt till respektive stad.

Jobbar ni?

 1. I skriver:

  Men Hello Christina Aguilera 😍ii

  1. Nicco skriver:

   Åh jag tänkte också på det! 😀

 2. Raija skriver:

  Nagellack är extremt cancerframkallande!!!

  1. R skriver:

   Svar nej!!!

  1. Maria skriver:

   Men vah? Källa på det 😂😂😂😂😂

  1. Alicia skriver:

   Som att inte allt är det? Herregud… Klart kidsen ska få måla naglarna, vem bryr sig???

 3. Sofia skriver:

  Jag jobbade till 14.30 idag enligt schema, undervisningen var som vanligt för de som hade lektioner på eftermiddagen också. Jobbar som högstadielärare. Nu är jag dock ledig 1.5 vecka 🙂 Inget administrativt arbete under loven för oss alls på min nya arbetsplats, det är fantastiskt! På mitt förra jobb (gymnasieskola) jobbade vi 2 dagar per höstlov/sportlov/påsklov..

  1. I skriver:

   Två dagar var inte mycket inte.

   1. Sofia skriver:

    Har jag inte påstått heller, men det är vanligt förekommande att folk målar upp att lärare minsann ”har lediga lov” men det är inte alls så för alla. Självklart föredrar jag ett avtal där jag är helt ledig på lov, istället för 2 dagars arbete 😉

 4. Em skriver:

  Jag är polis så jag jobbar kväll hela påsken men det bekommer mig inte, någon måste jobba och i år blev det jag. Glad påsk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..