ANNONS

Skärtorsdag

/

Jag har påskrus i hela kroppen! Vaknade peppad på allt i livet men framför allt att få hämta barnen i eftermiddag och leta påskägg hemma. Vi kör all in på påsk idag. När vi kommer hem så kommer de få varsin skattkarta för att hitta var påskharen har gömt äggen, sedan blir det påskmiddag. Jag har lovat barnen att vi ska måla påsk-naglar också (läs: man får välja olika färger på varje nagel). Det blir en mysig eftermiddag.

Blus från Andiata. Vad jag har på läpparna finns på min instastory. Men kul med lite färg som variation.

Nya klackar från Flattered, modellen heter Elina. I höst kommer min klack ut, den är helt fantastisk. Den är perfekt att jobba i men också kunna gå ut på middag direkt efter. Nu väntar snart lunch med Ideal of Sweden-grundaren Joachim. Spännande att få lyssna in deras enorma tillväxt, snart om sätter dom en halv miljard på mobilskal. Jag har en liten idé jag vill presentera för gänget. Sedan ska jag på manikyr/pedikyr inför en kampanj-inspelning nästa vecka, men gör den redan idag så är jag fin till Italien imorgon. Sedan hämtar jag barnen. Det är halvtomt på kontoret idag, de flesta har åkt till respektive stad.

Jobbar ni?

57
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00