ANNONS

Äggjakt

/

Det blev en mysig påskmiddag hos oss och ägg-jakten var rolig. Barnen fick vara uppe till åtta och vi spelade spel innan läggdags. Jag vet att det är en självklarhet men; jag är så kär i mina barn. Jag är så tacksam att vara mamma till Sally och Gillis.

Varsin karta till äggen

Det var Hans och Greta-style med små små ägg längs hela vägen till det stora ägget. Väldigt spännande.

Hittat!

Det blev ett gosedjur, varsin barnsax (barnen skrek JAA SAX), glitterpennor, klubba, kinderägg och tuggummi. Sedan frågade Gillis hur man gör tuggummi, då fick vi googla. Tänk vad man lär sig varje dag. Nu väntar sista packningen, imorgon väntar långfrukost och sedan Italien.

61
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00