Äggjakt

Det blev en mysig påskmiddag hos oss och ägg-jakten var rolig. Barnen fick vara uppe till åtta och vi spelade spel innan läggdags. Jag vet att det är en självklarhet men; jag är så kär i mina barn. Jag är så tacksam att vara mamma till Sally och Gillis.

Varsin karta till äggen

Det var Hans och Greta-style med små små ägg längs hela vägen till det stora ägget. Väldigt spännande.

Hittat!

Det blev ett gosedjur, varsin barnsax (barnen skrek JAA SAX), glitterpennor, klubba, kinderägg och tuggummi. Sedan frågade Gillis hur man gör tuggummi, då fick vi googla. Tänk vad man lär sig varje dag. Nu väntar sista packningen, imorgon väntar långfrukost och sedan Italien.

 1. Vad roligt när jag var liten brukade min mamma och pappa som inte hade mycket pengar alls göra en skattjakt till oss. Vi fick olika ledtrådar runt om i trädgården och kom tillslut fram till målet. En gång var skatten chokladbollar ( mums) och en annan gång var det ett lekrum ( istället för lekstuga) i ladan som de hade gjort i ordning som ett hem med kassaskåp, låtsasmat, m.m m.m
  Det är så fina minnen, som jag förstår ännu mer nu när jag är vuxen. Hur mkt kärlek de la ner och vad mycket man kan ge även om man inte har pengar bara man är kreativ och älskar.

 2. Så fina bilder, vad har du för kamera? 😀

 3. Åh! så mysigt och fint 😀
  Du verkar vara en toppen mamma och jag inspireras av dig varje dag, både på det privata planet och i jobbet 🙂
  Ha en fin helg i Italien!

 4. N skriver:

  Jag tycker verkligen det är så himla tråkigt att läsa Isabellas kommentarer. Jag är 17 år gammal och jag verkar ha mer vett än vad ni kvinnor har som skriver elaka kommentarer, hur gamla är ni? 25+? Som kvinna tycker jag att man inte ska hata på en annan kvinna. Speciellt på Isabella bara för att hon har det bättre ekonomisk ställt än er och kan leva lite, resa, skämma bort sig själv och har tid att göra sig fin. Jag tycker att Isabella lever ett fantastiskt liv och jag hade gärna velat leva ett liv som henne om tio år. Vad jag läser här på hennes blogg så spenderar väldigt mycket tid med sina barn och gör allt för dem. Innan ni kommenterar era åsikter om att hon inte spenderar tid med sin barn så tycker jag också att ni borde läsa hennes andra inlägg, kanske fyra veckor tillbaka? Så ni kan få en blick över hur hennes liv ser ut och hur mycket tid hon faktiskt lägger tillsammans med hennes barn.

  1. Maria skriver:

   Instämmer fullt! Det är skrämmande att läsa vissa kommentarer…

 5. Åh vad mysigt med egen tomt o ha äggjakt! Själv får jag gömma äggen i lägenheten haha. Men lika kul ändå så klart 🙂
  Ha en härlig helg i Italien!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..