ANNONS

Tidig påskmiddag

/

Efter att jag hämtade upp barnen så svängde jag förbi min lillebror. Daniel fyller 25 år i år och är 1.90 lång. Helknäppt. Vi åkte hem till mamma och där väntade min mormor, min morbror och min kusin Savannah också. Kenneth och Savannah bor i Sacramento men de är på besök i Sverige eftersom min mormor börjar bli rätt gammal.. Savannah är född i USA och talar inte flytande svenska så det blev en mixad språk-middag. Barnen tyckte att det var roligt. Vi åt en tidig påskmiddag eftersom vi inte kan vara hos mamma i helgen med hela gänget. Det var mysigt att få hänga med mina syskon. Ett tag när jag, Julia och Daniel satt i Julias rum själva var det som att vi var tillbaka till att vi var små. Bara det att vi är betydligt äldre nu och det blir krock ibland mentalt när två små barn sedan kommer in. Jag är storasyster och mamma i ett. Hjärnan vill liksom inte hänga med ibland.

Vi åkte därifrån vid åtta och var hemma strax innan nio. Jag lyckades hålla dom vakna genom att prata om påskharen. Sedan blev det tandborstning och på med pyjamas. Dom somnade direkt i min säng. Jag älskar när dom är här. Nu väntar jobb, har sov-deadline vid elva. Kram på er, hörs imorgon.

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00