ANNONS

Påskpynt

/

Det syns att det är påsk hemma hos mig nu. Så fint! Det är syntetiska fjäder överallt och inga riktiga. Idag hämtar jag barnen tidigt för att åka hem till min mamma som bor på en stor gård i Knivsta, närmare Uppsala. Mina släktingar som bor i Kalifornien är här och ska fira påsk så vi har en middag ikväll istället eftersom barnen är hos O i helgen. Jag lämnar barnen på fredag igen, då flyger jag till Positano och nästa vecka är jag ledig med barnen i några dagar och åker ut till skärgården med dom. Det ser jag fram emot!

Det är nu det börjar bli sådär härligt att bo i hus. Altanen har fått vila i ett år så nu ska den målas och så ska jag beställa lite nya altanmöbler. Sally fyller år i april så då ska hon få ett lekhus att ha i trädgården. Längtar tills att allt börjar blomma och man kan börja en helgmorgon med en kaffe i solen och ha fötterna i gräset. Jag trodde nog aldrig att jag skulle bli en husmänniska. Planen är att bo kvar i huset tills jag frigjort mer kapital och bostadspriserna gått ner lite, då ska jag köpa ett hus med sjöutsikt på Lidingö. Älskar att jobba mot mål.

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00