ANNONS

Kreativ chef och investerare!

/

Jag har haft världens roligaste produktmöte under morgonen. Vi håller på med en anti-pollution serie. Det är en ansiktsserie som skyddar mot avgaser. Men jag ville gör något extra kul med den så vi har även gjort den perfekt att ha under smink. Tvätten blir en krämig foam, serumet blir som silke och ger en enorm lyster och ansiktskrämen är som vispad grädde och smälter in på hyn och är en perfekt bas innan make up. Just nu håller vi på att utvärdera allt. Häromdagen testade jag en av proverna och fick världens allergichock i ansiktet. Så blir det ibland, men det händer inte lika ofta längre eftersom våra kemister har blivit duktiga på att veta vilka ämnen jag reagerar på. Vill ni vara med och svara på en enkät inför den nya serien och påverka utförandet hittar ni den här. 

Det vi sitter med samtidigt som vi tar fram produkterna är själva artwork. Advanced Skin Care blir ju svart, vår Daily Facial blir mintgrön så det vore fint att ha denna serie i benvit. Just nu kikar vi också på vad allt ska heta:

Det som är i fet stil är mina favoriter. Hmmm… Vad tycker ni?

Varje vecka kommer det in nya produkter från vår fabrik. I maj finns allt med Löwengrip ute. Allt är så fint att jag blev tårögd. Ovanför ser ni vår deodorant och shower cream från Healthy Glow-serien. En Self Tan Body mist (Såå bra!) samt våra intimprodukter som blir mer unisex.

Efter produktmötet kilade jag till Natural Cycles för ett spännande avstämningsmöte då jag är investerare där i företaget.

Tänk, när jag klev in i bolaget var det bara Elina och Raoul, idag är de 60 anställda, säljs i 161 länder, har 700 000 kunder världen över och största marknaden är UK. Det är så häftigt att från något som en gång i tiden var en idé, har nu gett 60 människor lön. 700 000 kvinnor som tidigare kanske var missnöjd med sitt preventivmedel nu kan använd ett hormonfritt alternativ. Jag lyssnade in kommande planer för året och det är mycket som händer i företaget på en global nivå. Jag är en stolt investerare och användare!

Nu ska jag hämta barnen, plocka upp min lillebror och åka hem till mamma. Ser fram emot att träffa min morbror och kusin. Gillis kommer tycka att det är roligt att öva på engelskan.

64
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00