Kreativ chef och investerare!

Jag har haft världens roligaste produktmöte under morgonen. Vi håller på med en anti-pollution serie. Det är en ansiktsserie som skyddar mot avgaser. Men jag ville gör något extra kul med den så vi har även gjort den perfekt att ha under smink. Tvätten blir en krämig foam, serumet blir som silke och ger en enorm lyster och ansiktskrämen är som vispad grädde och smälter in på hyn och är en perfekt bas innan make up. Just nu håller vi på att utvärdera allt. Häromdagen testade jag en av proverna och fick världens allergichock i ansiktet. Så blir det ibland, men det händer inte lika ofta längre eftersom våra kemister har blivit duktiga på att veta vilka ämnen jag reagerar på. Vill ni vara med och svara på en enkät inför den nya serien och påverka utförandet hittar ni den här. 

Det vi sitter med samtidigt som vi tar fram produkterna är själva artwork. Advanced Skin Care blir ju svart, vår Daily Facial blir mintgrön så det vore fint att ha denna serie i benvit. Just nu kikar vi också på vad allt ska heta:

Det som är i fet stil är mina favoriter. Hmmm… Vad tycker ni?

Varje vecka kommer det in nya produkter från vår fabrik. I maj finns allt med Löwengrip ute. Allt är så fint att jag blev tårögd. Ovanför ser ni vår deodorant och shower cream från Healthy Glow-serien. En Self Tan Body mist (Såå bra!) samt våra intimprodukter som blir mer unisex.

Efter produktmötet kilade jag till Natural Cycles för ett spännande avstämningsmöte då jag är investerare där i företaget.

Tänk, när jag klev in i bolaget var det bara Elina och Raoul, idag är de 60 anställda, säljs i 161 länder, har 700 000 kunder världen över och största marknaden är UK. Det är så häftigt att från något som en gång i tiden var en idé, har nu gett 60 människor lön. 700 000 kvinnor som tidigare kanske var missnöjd med sitt preventivmedel nu kan använd ett hormonfritt alternativ. Jag lyssnade in kommande planer för året och det är mycket som händer i företaget på en global nivå. Jag är en stolt investerare och användare!

Nu ska jag hämta barnen, plocka upp min lillebror och åka hem till mamma. Ser fram emot att träffa min morbror och kusin. Gillis kommer tycka att det är roligt att öva på engelskan.

 1. Siri skriver:

  Jobbade på konditori förut och vispade mycket grädde som hamnade lite överallt. Tro mig, du vill inte smörja in dig i vispgrädde haha, luktar hemskt illa och inget jag vill associera med min hudkräm. 😅

 2. Sara skriver:

  Gillar defence mask jättemycket! Känns som huden blir en superhjälte 😉
  Men Whipped Cream = vispgrädde, njaee… Som mjölkallergiker skulle jag inte ens våga testa.
  Glad påsk!

  1. Louise skriver:

   Håller med! Whipped facila cream gillar jag mer. Låter bättre.

 3. Maria skriver:

  När jag köper hudvård vill jag att det ska vara enkelt att hitta det jag behöver och att det ska stå tydligt på förpackningen. Whipped facila cream LÅTER asnice men för mig säger det mer om konsistensen på krämen snarare än vilka behov den möter. Samma med serum drops!

 4. Ida skriver:

  Hej Isabella! Det är så himla kul att få följa med i vad du gör på jobbet. Tack för att du delar med dig.

  Här kommer lite feedback på produktnamnen: Jag gillar 2 av dina favoriter – serum drops och defense mask. Dock tycker jag ”Whipped Cream” blir jättekonstigt (det blir ju liksom antingen ”vispad grädde” eller ”vispad kräm” på engelska). Det säger ju inte alls vad det är… Det skulle kunna vara vilken produkt som helst och påpekar inte att det är en ANSIKTSkräm. Jag röstar på antingen ”facial cream” eller ”whipped facial cream” (även fast det är ganska långt). Håller även med Anna som kommenterat här att ordet ”cleansing” funkar bättre för ansiktstvätten, foam eller mousse tycker jag går lika bra efter.

  Tack för en toppenblogg! Du inspirerar verkligen varje dag. Kram

 5. Lotta skriver:

  ”Whipped Cream” kanske funkar i Sverige, men det betyder ju rakt upp-och-ner ”vispgrädde”. Jag bor sedan 20 år tillbaka i LA och tror att du på höjd skulle få något leende innan folk går till ett annat märke med ett namn som får dom att tänka på skönhetsvård istället för efterrätt. Namnet låter tungt och kladdigt och känns inte tillräckligt proffesionellt för den internationella marknad du satsar mot.

  ”Facial Cream” skulle jag välja av dom fyra men det namnet säger exakt ingenting om produkten. ”Melting Cream” låter som den får ditt ansikte att smälta, inte att produkten är lätt och fluffig och smälter in bra (tror inte att någon med känslig hy kommer att sträcka sig efter den) och ”Whipped Facial Cream” är för långt och omständigt.

  Serien heter redan ”Anti-Pollution”, jag skulle nog använda ordet mousse med krämen och foam med rengöringen. ”Facial Mousse” eller kanske t.o.m. ”Priming Facial Mousse”. Sedan kan du använda ordet ‘whipped” i beskrivningen av produkten.
  T.ex.
  ”Löwengrip Facial Mousse is a whipped, light day cream that moisturizes and primes your skin before your daily make-up. Its featherweight formula instantly melts into your skin as it forms a protective shield from the aging effects of pollution. It will quickly absorb without a sticky or greasy feeling and provide you with a long-lasting, healthy glow.”

  ”Cleansing products” är hudvård och ”Cleaning products” är att städa huset med. Så definitivt ”Cleansing Foam” till ansiktsrengöringen.
  (är lite förvånad att ingen av dina anställda reagerat mot ordet cleaning)

  Älskar namnet som dök upp i kommentarsfältet – ”Dew Drops”. Inget av dom andra förslagen kommer ens i närheten. Jag skulle köpa anti-pollution dew drops direkt om jag såg det i hyllan! Av dina namn låter ”Facial Booster” bäst men ingen direkt höjdare. ”Boosting Dew Drops” blir för långt så skulle spara ordet ”boosting” till beskrivningen av produkten.

  Gillar ”Defense Mask” – men om det är en mask man kan sova med skulle jag nog gå med ”Defense Night Mask”. Jag använder själv bara masker jag kan ha över natten, för att jag är lat och när jag har sminkat av mig och rengjort mitt ansikte och lagt min mask så vill jag definitive INTE gå och tvätta ansiktet igen efter 10-30 minuter och smörja in det med en ny kräm. Jag behåller min mask hela natten och tvättar av den på morgonen. Allt annat känns för krångligt och lite som slöseri. Varför ska jag tvätta bort min mask och sedan kladda på en nattkräm? Då kan jag ju lika gärna hoppa över masken. Antingen mask, eller nattkräm – aldrig båda.

  1. hej Lotta – du är klyftig, vill du starta företag med mig!?!?!!

   Antar att Isabellas generation inte minns The Body Shops serie Dew-berry. För det är det första jag tänker på när ni skriver ”dew”…

   1. Lotta skriver:

    Absolut – let’s do it. Vi kommer ta världen med storm!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..