Mycket att stå i

Tack för hjälpen igår med namn på Löwengrip Invest AB, jag har ansökt om IL Capital nu efter er tips. Håller tummarna att det går igenom! Jag har lite förvirrade dagar på kontoret, Simon är nämligen hemma och är sjuk. Han har nog aldrig varit sjuk sedan vi började jobba ihop för två år sedan och jag är så van att hans hjälp under dagarna. Mina möten är aldrig mer än 30 minuter och han ser till att allt är förberett och att jag hinner med allt jag ska. Han är fantastisk.

En sak som blev bra tajming i och med att han blev sjuk var att vi kunde testa Nordic Tech House nya investering på riktigt. Vi har nämligen gått in i Qurant. Det är ett företag som sysslar med företagshälsovård. En bra grej inom Qurant är att en sjuksyster ringer upp till den anställda som är hemma och ser till att hen får träffa en doktor direkt om det behövs. Känns fantastiskt som arbetsgivare att kunna ge den förmånen till alla kollegor. Nu har vi företagsträning en gång i veckan, coachsamtal med en psykolog en gång i månaden, kiropraktor vid behov och en årlig resa tillsammans plus närheten till sjukvård när man är dålig. Det känns bra med dom funktionerna nu när vi är så många.

Kavaj Filippa K (adlink), t-shirt DVF, jeans Filippa K (adlink) och skor Flattered

Hej kaos i bakgrunden 

Idag har varit en intensiv förmiddag, jag har en lunch/frisörlucka vid tolv men sedan gasas dagen på igen. Jag har fått stressutslag på halsen vilket är lite typiskt men jag har mycket att stå i. Många beslut och mycket surdegar att ta tag i. Jag tänker på Ray Dalios ord, se allt som skaver som stora möjligheter istället. Tur att yogan väntar ikväll. Jag kör all in nu två dagar till och sedan väntar Italien på fredag. Jag ska till Positano över helgen. Jag har aldrig varit där innan så det ser jag fram emot. Sol, umgänge och mat.

 1. Känns inte Il Capital väldigt mycket Karl Marx och Kapitalet eller är det bara jag? 😉

 2. Elin skriver:

  Jag har svårt att se hur jobba från tidig morgon till sen eftermiddag i två dagar är speciellt intensivt eller tufft, det är väl ändå standard för de flesta yrkesverksamma att ha ett sånt schema mer eller mindre varje dag – utan långlunch och frisör-besök?

 3. Snälla, skriv sjuksköterska – syster är så nedvärderande då sjuksköterskor gör ett sånt otroligt jobb. Det är att likna med dagis och förskola. Sjuksköterskans roll har förändrats så mycket med åren och borde uppskattas på så sätt att man iaf orkar benämna det rätta namnet.
  Annars bra med sån hjälp från ett jobb, känns verkligen som att du är mån om dina anställda och det tror jag märks i alla företagens utveckling! Bra jobbat!!

 4. Karin skriver:

  Händerna i fickorna som alltid!!!ändra staällning!!!

  1. Herregud vilken onödig kommentar! Byt humör så slipper Bella byta ställning 😉

  1. pp skriver:

   Vad är ditt problem Karin? Hon får väl stå på händerna om hon vill?
   På alla foton. Ever.

  1. kanske du som ska ändra din inställning istället. Herregud hur kan man bli så upprörd över att en kvinna har en hand i byxfickan….. lite komiskt 🙂

   1. Eva skriver:

    Bra sagt kunde inte gjort det bättre 🙂

 5. Vår titel är sjuksköterska, inte syster (låter så nedvärderande). Jag hade fått panik av att invänta samtal när jag är sjuk. Vill jag träffa en läkare kan jag ju boka in det själv, är man ”bara sjuk” så räcker det ofta med några dagar på soffan. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..