Mycket att stå i

Tack för hjälpen igår med namn på Löwengrip Invest AB, jag har ansökt om IL Capital nu efter er tips. Håller tummarna att det går igenom! Jag har lite förvirrade dagar på kontoret, Simon är nämligen hemma och är sjuk. Han har nog aldrig varit sjuk sedan vi började jobba ihop för två år sedan och jag är så van att hans hjälp under dagarna. Mina möten är aldrig mer än 30 minuter och han ser till att allt är förberett och att jag hinner med allt jag ska. Han är fantastisk.

En sak som blev bra tajming i och med att han blev sjuk var att vi kunde testa Nordic Tech House nya investering på riktigt. Vi har nämligen gått in i Qurant. Det är ett företag som sysslar med företagshälsovård. En bra grej inom Qurant är att en sjuksyster ringer upp till den anställda som är hemma och ser till att hen får träffa en doktor direkt om det behövs. Känns fantastiskt som arbetsgivare att kunna ge den förmånen till alla kollegor. Nu har vi företagsträning en gång i veckan, coachsamtal med en psykolog en gång i månaden, kiropraktor vid behov och en årlig resa tillsammans plus närheten till sjukvård när man är dålig. Det känns bra med dom funktionerna nu när vi är så många.

Kavaj Filippa K (adlink), t-shirt DVF, jeans Filippa K (adlink) och skor Flattered

Hej kaos i bakgrunden 

Idag har varit en intensiv förmiddag, jag har en lunch/frisörlucka vid tolv men sedan gasas dagen på igen. Jag har fått stressutslag på halsen vilket är lite typiskt men jag har mycket att stå i. Många beslut och mycket surdegar att ta tag i. Jag tänker på Ray Dalios ord, se allt som skaver som stora möjligheter istället. Tur att yogan väntar ikväll. Jag kör all in nu två dagar till och sedan väntar Italien på fredag. Jag ska till Positano över helgen. Jag har aldrig varit där innan så det ser jag fram emot. Sol, umgänge och mat.