ANNONS

Heja livet

/

Herregud vad jag behövde det där yogapasset. Det var som att både kropp och själ skrek ”TACK”. Jag var klar vid 20.00, gick mot garaget och åkte hem. Nu har jag ätit en sen middag och ska ta en dusch och prova en ny ansiktstvätt vi har fått från fabriken sedan lägga mig och läsa. Jag fick en bok som heter Det svenska techundret, har längtat efter den.

Jag gick från Altromondos studio med en stor känsla av tacksamhet. Tacksamhet över att Pingis och jag driver bolag tillsammans, vår ständiga raka kommunikation och att vi alltid går vår väg. Jag är tacksam över hur bra jag trivs i mitt egna sällskap. Tacksam över mina fantastiska barn. Alla kollegor som jag får möjlighet att se växa. Att det aldrig går en dag utan att vi skrattar så att tårarna rinner på jobbet. Tacksamhet över ekonomisk trygghet. Mitt hus. Tacksam över mitt lugn inombords. Tacksam över att jag ska få en dejthelg med pasta och rödvin på Amalfikusten. Alla möjliga tacksamhetstankar flög runt.

Livet är kul.

35
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00