ANNONS

Vi vann!

/

Måndag morgon! Det är alltid roligt att kicka igång veckan med ett måndagsmöte med Löwengrip. Det är mycket fokus på online och vår nya marknader. Vi har ju signat ett kontrakt med en stor distributör i New York (ni kanske minns alla möten där i december?). Vi har behövt trycka på paus i flera länder för att vi har väntat in nya Löwengrip. Det har känts onödigt att lansera ett gammalt varumärke som vi ändå är på gång att byt ut. Marknaderna som kommer att få fokus i år är USA, UK och Tyskland. Ett land som växer enormt för oss är Estland. Där finns vi på apoteken, salonger samt har kommit in på deras NK.

Vi fick förresten ett pris häromdagen av den estländska mode och skönhetstidningen Iluguru, vår Advanced skin Care Facial exfoliant vann Best Facial Product of the Year – Helt fantastiskt!

Nu väntar en intensiv dag med ledningsmöte i Löwengrip, ägarmöte i Flattered samt avstämning i Löwengrip Invest. Förresten, jag skulle behöva byta namn på Löwengrip Invest AB. Nu heter ju skönhetsbolaget Löwengrip Beauty AB istället för LCC och det blir för mycket förvirring med mitt efternamn överallt. Jag försökte få igenom IL Corporations AB men det gick inte igenom. Jag vill ha ett namn som speglar att det är ett bolag som samlar allt mitt ägande i olika företag. Isabella Holding AB är supertrist, jag vill att det ska låta tungt! Det är viktigt när man som kvinna gör business utanför Sveriges gränser.

Har ni några bra idéer? 

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00